lunes, 13 de mayo de 2019

VAE PIERA 4 PBBSANT FELIU 6



TRES PUNTS MÉS QUE  VOLEN DE PIERA
  • Els errors propis castiguen un Piera tot i marcar quatre gols.
  • Les davanteres s'imposen a les defenses en un partit disputat fins al final.
 

El Piera no va fer un mal partit contra la Penya. Fins i tot li va marcar quatre gols trencant així la sequera golejadora que ja durava massa temps. El que passa és que si fas molts gols però també te'n marquen molts... acabes perdent. I això és el que cal millorar de cara als dos darrers partits .


No havien passat ni cinc minuts que el Piera rebia el primer gol en contra i, sense temps  per a reaccionar, al minut 9 rebia el segon. Malament començaven les coses per un  Piera amb moltes baixes i molts jugadors tocats. El Piera reaccionà, començà a tocar la pilota i creure's que podia capgirar  el marcador. Així les coses, un gran xut de David és rebutjat pel porter visitant i Ramon aprofita per marcar l'u a dos. Però al minut 44, un  badada defensiva propicia el tercer gol dels santfeliuencs. Però en la jugada següent, només treure de mig  camp, assistència llarga de David a Jordi Martínez i aquest darrer que provoca un clar penal que Juanjo transforma en el dos a tres que deixava el partit obert de cara a la segona part.
Només començar la segona meitat, Jordi Martínez té un u contra u amb el porter...però no encerta a marcar. I del tres a tres ...al dos a quatre  a la jugada següent en un altre error defensiu. Els locals acusaren molt el gol  i la Penya ho aprofità per marcar el cinquè i el sisè aprofitant - una altra vegada -  les facilitats de la rereguarda pierenca. Veient la que li podia caure, el Piera reaccionà i va disposar de clares ocasions de gol que no van entrar per autèntica mala sort. Finalment, un llançament llarg de Berci l'aprofita Jordi Martínez per rematar de cap al fons de la porteria  avançant-se a la sortida del porter. El gol encoratjà un  Piera mort que va tenir alguna ocasió  fins que ja al minut 85 David roba una pilota en defensa i bat el porter visitant aconseguint el quart i definitiu gol que maquillava una mica el resultat.
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Berci , Juanjo, Turri, Pau, David, Moisés,Jordi Martínez, Ramon i Sergio. També : Javi Navarro que sortí pel lesionat Juanjo.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Jesús Sayago, correcte.Mostrà targeta groga al jugador pierenc Berci i a una altra a un jugador visitant.

No hay comentarios: