domingo, 26 de mayo de 2019

VAE PIERA 1 AE PRAT 1

EL PIERA TANCA EL CAMPIONAT AMB UN EMPAT
  • Partit amb poques ocasions i just repartiment de punts.
  • Bon partit d'un Piera que va tornar a perdre dos jugadors per lesió.







Un altre partit on el Piera acaba sota mínims...i tot i així aconsegueix treure un punt davant d'un bon rival.Ahir es van lesionar dos jugadors més que s'afegeixen a una llarga llista que ha fet que el final de temporada hagi estat un autèntic mal son per a l'equip. S'ha acabat la temporada ... i aquesta és la millor notícia.

El Piera va començar controlant  bé el partit, molt ben posicionat al camp,  amb les línies juntes, lluitant i no donant  cap opció a un rival que tocava molt bé la pilota,que dominava el partit, però que li costava crear oportunitats clares de gol. Al minut 8 una centrada de David no troba rematador en la que va ser una molt  bona ocasió.El Prat ho intentava amb xuts de lluny, però sense massa perill , com en el minut 14 quan Artur atura un xut amb intenció del davanter visitant. Era un partit d'anada i tornada, sense ocasions, però un partit intens, amb molt joc a mig camp i poc a les àrees.Al minut 32, bona jugada per banda de Ferran amb centrada a l'interior de la petita per a què Rubén, venint del darrere , marqui amb cama esquerra l'u a zero. El gol va esperonar el Prat, però el Piera va aguantar bé la pressió i va aconseguir arribar al final de la primera part amb aquesta mínima diferència. Poc abans de finalitzar, Andrés ha d'abandonar el camp lesionat i això va suposar haver de trastocar totes les línies de cara a la segona meitat.

Només començar  la segona part , al minut 52, en una jugada desafortunada, una pilota perduda al límit de l'àrea pierenca acaba amb el gol de l'empat visitant. Dos minuts després el Prat enviava una pilota al pal, però tot i això el Piera no s'enfonsà i continuà lluitant davant d'un rival que dominava , però sense ocasions clares. Al minut 56 una falta llançada per Johnnie obliga el porter a lluir-se i al minut 60, una jugada molt ben trenada acaba amb una  centrada de Rubén al punt de penal que Moisés remata de cap obligant al  porter del Prat  a fer una aturada  espectacular en el que  hauria pogut ser el dos a un. Cinc minuts més tard Ramon abandona el camp lesionat i l'ha de substituir Juanjo...també lesionat! Amb un Piera sota mínims, al minut 77, el Prat tornà a xutar al pal .El partit era entretingut, amb dos equips que volien la victòria. Al minut 83, cursa de Jordi Martínez des de l' àrea pròpia amb cessió de pilota a Johnnie que xuta ...i atura el porter. Al minut 86 té lloc   una topada fortuïta entre Johnnie i el porter visitant que obliga a  aquest darrer a abandonar el terreny de joc lesionat. Al límit del temps, falta perillosa a favor del Piera que  Ferran envia fora en la que va ser la darrera ocasió del Piera.Però no la del Prat ja que al minut 91, Sergio ha de treure amb el cap , sota la mateixa línia de gol, una pilota que entrava. Finalment...un just repartiment de punts.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Jordi Martínez, Sergio, Turri, Moisés, Johnnie, David, Ferran, Muski i Ramon. També : Juanjo i Rubén.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Sánchez, molt bé. També els jugadors li van posar les coses molt fàcils ja que va ser un encontre jugat amb un  fair play exquisit.

No hay comentarios: