domingo, 26 de mayo de 2019

ÀNIMS , JERE !!

Corria el minut 86 del  partit quan en una sortida per evitar el gol, el porter pratenc Jeremías Cherta va topar fortuïtament amb el davanter pierenc Johnnie i a resultes del cop el porter va haver de retirar-se lesionat.
Avui hem sabut que el magnífic porter d'El Prat té fracturada la tíbia i el peroné i que serà intervingut quirúrgicament aquesta setmana.

En nom de tots els jugadors, tècnics,...que formem els Veterans de l'AE Piera volem donar-li molts, però que molts ànims així com desitjar-li una ràpida recuperació i que ben aviat el tornem a veure sota els pals defensant els colors del seu equip.

Molts ànims, Jere !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Sóc Quimet Escuín, l'antic entrenador dels Veterans Prat i actual cronista de l'equip. He de dir que estic molt agraït pel comentari de recolzament al nostre porter Jere, que va lesionar-se el passat dissabte en el decurs del partit Piera-Prat. En aquests casos és quan es demostra la qualitat esportiva i humana de les persones i ens anima a creure que en el món del futbol, l'esportivitat i la companyonia encara és important per a fer nous amics entre els rivals esportius. Moltes gràcies.

Anónimo dijo...

Hola, soc Jere.
Moltes gràcies, es d'agrair, el post i també agrair el tracte dels jugadors i de l'afició del Piera, quan hem vaig lesionar.
Espero recuperar-me aviat i poder tornar a gaudir d'una tarda de futbol tant maca com la d'ahir fins al minut 86.😅.
També enviar una abraçada a Johnnie, i desitjar-li que es trobi bé i només tingui un cop.
Fins aviat i visca el futbol.