domingo, 27 de enero de 2019

VAE PIERA 6 INCRESA MOLINS 1


EL PIERA RECUPERA EL GOL
  • Un bon Piera es desfà del seu rival després de remuntar un gol en contra els primers minuts.
  • Pluja de gols per recuperar la confiança davant d'un sempre difícil Incresa.






El partit contra l'Incresa és d'aquells que s'havia de guanyar. L'equip venia de dues derrotes consecutives  i una altra ensopegada hauria pogut ser fatal. I no només es va guanyar sinó que es va oferir una molt bona imatge ...amb golejada inclosa. La moral pels núvols per encarar el derbi contra el Masquefa de dissabte vinent.

No havien passat ni dos minuts de partit quan una pilota perduda  és aprofitada pel davanter visitant per marcar el zero a un d'un potent xut de fora l'àrea. Aquest gol  en lloc d'estabornir el Piera  va provocar una reacció contundent i  immediata :  dos minuts després Ferran es planta sol davant del porter...però el seu xut el desvia aquest darrer quan ja es cantava el gol. Al minut vuit és Ferran qui fa un canvi de joc  per a Jordi Martínez , però el xut d'aquest surt lleugerament desviat. El Piera estava jugant bé, tocant la pilota i creant ocasions de perill davant un rival que no inquietava massa la porteria local. Al minut 14 és una altra vegada Ferran qui té un u contra u amb el porter...i aquest darrer - una altra vegada - aconsegueix desviar la pilota! El Piera tenia clares ocasions, però la pilota no volia entrar... fins al minut 26 : cursa ràpida de  Jordi Martínez  per banda dreta , centrada al segon pal per a què Moisés, molt atent, marqui el gol de l'empat. Era un premi al joc que s'estava veient al camp. L'única ocasió clara de l'Incresa va arribar al minut 41 quan - en una jugada de contracop- el davanter visitant es queda sol davant d'Artur ... però aquest darrer li endevina la intenció i aconsegueix  desviar una pilota que hauria suposat el segon gol per als visitants. Amb empat a un i molt bones sensacions es va arribar a la mitja part.
Només començar la segona meitat, al minut 46, assistència a Ferran per banda dreta , cavalcada d'aquest i xut ras  ran de pal que es converteix en el dos a un. El gol encara esperonà més el Piera i al minut 50 el mateix Ferran, veient el porter avançat, li clava una pilota mig en vaselina des de vint-i-cinc metres que suposa el tres a un. L'Incresa va ser incapaç de reaccionar i deu minuts després, passada llarga a Jordi Martínez qui, a la sortida del porter, la toca el just per a què la pilota arribi al fons de la porteria. Era el quatre a un que pràcticament tancava el partit. Dos minuts després, en plena ratxa local, era Fran qui marcava el cinquè després d'una bonica jugada personal .Els visitants ho intentaren, però la defensa del Piera no va donar cap opció i només amb xuts de lluny portaven una mica de perill.Al minut 71 el Piera tancava el marcador amb un gol d'oportunisme de Fran. Tot i els sis gols, el Piera en volia més i a punt va estar de marcar Sergio - al minut 84 - d'un fort xut des de fora l'àrea. Finalment sis gols a un en un dels millors partits dels  pierencs a casa en l'actual campionat.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Turri, Joan Gallego, Juanjo, Andrés, Ferran, Pau, David, Moisés, Jordi Martínez i Ramon. També : Rubén, Sergio, Javi Navarro,  Fran, Pedro i juanra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Sergi Carrero, molt bé. Mostrà targetes grogues als pierencs Moisés i Sergio i a quatre jugadors visitants.

No hay comentarios: