VAE PIERA 5 ATLÈTIC INCRESA 2

EL PIERA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

• Un piera seriós no dona opcions a un Incresa molt lluitador.
  • Ferran amb un hat trick, Jordi Martínez i Ramon golegen sota la pluja.

El partit contra l'Atlètic Incresa era important de guanyar.I ho era perquè l'equip venia de perdre dos partits seguits, un d'ells força trist contra el Pubilla Casas, i necessitava tornar a recuperar bones sensacions. I els jugadors van estar a l'alçada. Tot i les  baixes  - sobretot en defensa - es va fer un partit molt seriós, intens, sense donar pràcticament cap opció a un  rival que no va posar les coses gens fàcils . Anem pel bon camí!

El Piera va sortir molt fort i ja al minut 4 Jordi Martínez pressiona una pilota al porter que aquest rebutja malament i Ferran aprofita per marcar el primer gol. Dos minuts després, Ramon es planta sol davant del porter, però aquest li desvia el xut en una gran intervenció . Va ser el pas previ al segon gol del Piera : xut de Ferran i Ramon marca desviant la pilota amb el taló. Un gol molt bonic! Tres minuts després, jugada de Pau per banda esquerra amb centrada al segon pal on entra Ferran que remata amb el cap al fons de la porteria. Havia passat un quart d'hora i el Piera ja guanyava per 3 a 0! A partir d'aquí els locals es van relaxar i van donar vida a un Incresa quan al minut 34 aconseguia escurçar distàncies amb una impecable falta directa. El Piera semblava adormit i al minut 37, una pèrdua en la sortida de la pilota en defensa va portar el segon gol visitant. Amb aquest gol sí que va reaccionar el Piera i al minut 44 Ferran va disposar d'una grandíssima ocasió per marcar, però el seu xut va sortir alt quan ho tenia tot per marcar. Amb 3 a 2 i tot per decidir ,va finalitzar la primera meitat.
Els pierencs van començar els segons quaranta-cinc minuts sota la pluja i amb ganes de deixar resolt el partit. Així les coses, al minut 53, Jordi Martínez s'inventa una gran jugada per banda esquerra que culmina amb un xut potent que bat el porter visitant i suposà el quatre a dos. Aquí pràcticament s'acabà el partit ja que l'Atlètic Incresa, tot i que ho intentà, va ser incapaç de crear ocasions de perill real, deixant de banda els xuts de falta . La defensa pierenca es va mostrar molt segura en tot moment i no va donar cap opció als visitants. Per altra banda, els davanters pierencs van seguir buscant el gol i després d'algunes ocasions desaprofitades, al minut 79 va arribar el cinquè : gran jugada de Fran amb passada de la mort a Ferran que aconsegueix marcar el cinc a dos definitiu. Finalment tres punts més i , el més important, s'aconsegueix trencar la mala ratxa de dos partits seguits perdent.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Òscar, David, Andres, Javi Navarro, Estra, Pau, Jesús, Ferran, Ramon i Jordi Martínez. També : Moisés, Fran, Sergio i ... Ica.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Javier López Indiano, correctet. Mostrà només una targeta groga a un jugador de l'Atlètic Incresa.