sábado, 14 de septiembre de 2024

VAE PIERA 4 UE SAN PANCRACIO 2



 ELS PIERENCS S'EMPORTEN EL TROFEU "VILA DE PIERA"

 

Els Veterans de l'AE Piera van vèncer merescudament el San Pancracio per quatre gols a dos i es van emportar així el Trofeu Vila de Piera de Veterans que se celebra cada any abans de l'inici de la temporada.

Els pierencs van fer una bona primera meitat, amb moltes i clares ocasions de gol, però el poc encert davant de porta va fer que s'arribés al descans amb el resultat d'empat a zero. 

Només començar la segona meitat el San Pancracio s'avançava al  marcador aprofitant una sortida deficient de pilota en defensa dels locals. Sense temps de reacció, al minut 59, els visitants marcaven el segon amb un gran xut de fora l'àrea. Els pierencs no van abaixar els braços i, conscients de les seves possibilitats, van començar a dominar el partit i a crear ocasions de gol. Al minut 63 era Òscar qui escurçava distàncies marcant l'u a dos; al minut 67 Fran enviava una pilota al travesser i al  minut 74 el mateix Fran aconseguia empatar el partit marcant el segon gol després d'una bona jugada de Mario per la banda dreta. En ple domini pierenc, Vicente marcava el tres a dos i al minut 90, de jugada personal, Fran arrodonia la victòria amb el quatre a dos amb què finalitzà el partit.

L'alcaldessa de Piera, Carme González, i la regidora d'esports, Yolanda Castellanos, van fer l'entrega de trofeus un cop finalitzats els noranta minuts.

Dissabte vinent dia 21 comença ja el Campionat amb el partit que jugaran al municipal de Piera, a partir de les 4 de la tarda, els VAE Piera i el Clot Athlètic. 

No hay comentarios: