sábado, 31 de agosto de 2024

VAE PIERA 5 CF VILAFRANCA DEL PENEDÈS 2

El Piera es va imposar al Vilafranca en el primer partit de pretemporada per un clar cinc a dos i, amb bona part de la plantilla de vacances, va deixar bones sensacions en una tarda molt calorosa.

Els locals es van avançar al marcador al minut 4 mitjançant Fran i l'equip va fer uns bons vint minuts davant d'un Vilafranca que només inquietava una mica amb xuts de lluny desviats. A partir del minut 25, però, el joc va decaure i es va entrar en una fase avorridota, amb poques ocasions per ambdós equips. Amb un a zero s'arribà a la mitja part. 

La segona meitat va començar mogudeta, amb un Piera dominant que ja al minut 60 marcava el segon gràcies a Zeus. Vuit minuts després, una gran jugada de Mario per banda acaba amb una centrada a l'àrea petita que finalitza Fran aconseguint el tres a zero. Al minut 73 el Piera marcava el quart per mitjà de Jose amb què pràcticament sentenciava el partit. El Vilafranca reaccionà i dos minuts després marcava el primer i passava a dominar el partit i a crear clares ocasions que van posar a prova el porter Carlos. Al m inut 85, a la contra, jugada de Zeus  i pilota per Jonathan que aconseguieix el cinquè. El Vilafranca va seguir lluitant i al minut 87 aconseguia el segon deixant el marcador amb el cinc a dos amb què acabà el partit.

El proper partit amistós, dissabte vinent contra l'Incresa Molins en el Trofeu de Veterans Vila de Piera, al municipal de Piera a les 6 de la tarda.
 

No hay comentarios: