domingo, 9 de junio de 2024

SOPAR FI DE TEMPORADA

En el marc incomparable del restauran Mas Sunyol, va tenir lloc ahir el sopar de Fi de Temporada dels Veterans de l'AE Piera.

Al sopar hi assistiren la major part de jugadors de la plantilla, quadre tècnic i Junta Directiva acompanyats de les seves esposes. També es va comptar amb la presència de la regidora d'esports de l'Ajuntament de Piera, Yolanda Castellanos, i de l'alcaldessa de la Vila de Piera, Carme González.

A l'hora del cafè es van entregar els trofeus individuals. El trofeu a la regularitat va ser per al jugador Mario i el trofeu al màxim golejador  per a  Fran. Es va atorgar un trofeu també per la seva implicació al capità Juanjo.

El motiu més emotiu de la nit va ser l'adéu del golejador Fran. El jugador pierenc ha decidit retirarse degut als problemes físics que ha anat arrossegant tota la temporada passada i que li impedeixen la pràctica del futbol al nivell que exigeix la categoria on juga l'equip. Fran, que va rebre una placa commemorativa del seu pas per l'equip, ha marcat un total de 130 gols al llarg dels deu anys que porta com a jugador del Club i ha estat pitxitxi de l'equip en diverses ocasions.


 

No hay comentarios: