domingo, 7 de abril de 2024

VAE PIERA 3 CE CANYELLES 3

EL PIERA OBTÉ UN PUNT D'OR DAVANT DEL 4t CLASSIFICAT

  •  Els pierencs, que sempre van anar per davant al marcador, van acabar empatant en un partit molt intens.
  •  L'empat va ser el resultat més just...tot i que qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar.

 

 El partit contra el quart classificat va ser d'aquells bonics de veure, intens, emocionant, amb jugades polèmiques, amb decisions arbitrals dubtoses, de resultat incert i que qualsevol dels dos equips pot guanyar. L'empat no es pot considerar injust. Un punt sempre és un punt...i contra els de davant encara més important!

 

El Piera rebia la visita del quart classificat, el Canyelles, equip que estava a un sol punt  de les posicions d'ascens directe de categoria. És per això, que els locals van sortir molt concentrats...tot i que al minut 7, un fora de joc mal fet, els hauria pogut costar un gol, però Carlos va estar molt atent i va avortar una situació d'un contra un amb el davanter visitant. La reacció pirenca va venir al minut 13 amb una bona jugada personal de Fran que acaba amb la pilota desviada a córner pel defensa quan  el davanter pirenec quedava en posició clara per marcar. El partit era bonic, amb fases de domini altern, amb dos equips que buscaven el gol. Al minut 22, Ferran veu el porter avançat i des de gairebé mig camp, al cantó esquerra, clava una pilota a l'escaire de la porteria visitant: un autèntic golàs! El Canyelles va prémer més l'accelerador i al minut 25 estavellava una pilota al pal en el que hauria estat el gol de l'empat. Cinc minuts després, en el que va ser la jugada clau del partit, l'àrbitre no va assenyalar un penal claríssim fet sobre Johnnie: increïble! El darrer quart d'hora va ser de bojos ja que es van marcar tres gols. Al minut 37 una jugada per banda esquerra acaba amb el gol de l'empat del Canyelles i tres minuts després canvi de joc d'Antonio des de banda dreta, control de Ricardo que es treu de la màniga una assitència a Jesús dins l'àrea qui bat el porter visitant d'un fort xut. Era el dos a un. I quan tothom es pensava que s'arribaria a la mitja part amb aquest resultat, al minut 47, el Canyelles empatava d'un xut potent, de lluny, per la mateixa escaire: un gol molt bonic i que ho deixava tot obert per a la segona meitat.

Només començar la segona meitat, Monty rep una pilota a l'àrea, dribla per dos cops el seu marcador en un pam de terreny i xuta fluixet i col·locat lluny de l'abast del porter visitant. Era el tres a dos...però quedava molt partit i el Canyelles va passar a dominar el partit, però sense crear ocasions clares, sobretot per la bona feina de la defensa pierenca (i del porter) que només els deixava l'opció de xuts de lluny.

Tensió, nervis...tot plegat res.
Al  minut 66, en el llançament d'una falta més que dubtosa, els visitants van aconseguir empatar el partit i van posar setge a la porteria pierenca buscant el gol de la victòria. El Piera va començar a passar-ho malament, però tot l'equip va estar molt solidari en el seu esforç i els visitants es desesperaven al veure com passaven els minuts. Al minut 72, en una contra, Jordi lópez va tenir el quatre a tres, però el seu xut el va poder refusar in extermis a córner el porter. La intensitat amb què es van jugar aquests darrers minuts van comportar moments de tensió entre jugadors (amb protagonisme també d'algun aficionat del públic) que, després d'uns minuts de joc aturat i un parell de targetes grogues, finalment van acabar amb no res. Un xut dels visitants que va sortir fora per poc al minut 81 va ser la darrera ocasió d'un Canyelles que no va poder amb un Piera que va acabar demanant l'hora.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Xúster, Juanjo, Àlex, Guillermo, Antonio, Ferran, Palà, Fran, Johnnie i Jordi López. També: Ivan, Monty, Ricardo,, Jesús i Xapa.

ÀRBITRE: No va tenir el seu dia el col·legiat Sr. Marc Salinero Muñoz . La seva actuació no va agradar a cap dels dos equips. Els pierencs li van reclamar, sobretot, el clar penal no assenyalat sobre Johnnie a la primera part. Mostrà targetes grogues als locals Guillermo, Xúster, Monty i Palà i a tres jugadors visitants.

No hay comentarios: