sábado, 23 de marzo de 2024

VAE PIERA 5 CF STOÍTXKOV 1

 MANETA A L'STOÍTXKOV!!!

  • El Piera goleja un fluix Stoítxkov en un dels partits més plàcids que es recorden al municipal.
  • El sisè classificat va causar una pobra impressió i fins i tot hauria pogut encaixar un resultat d'escàndol.


El partit contra el sisè classificat va ser un dels més tranquils que ha jugat l'equip des de fa temps. L'Stoítxkov va aguantar quaranta-vuit minuts amb zero a zero, però quan Johnnie va obrir la llauna  tot va ser més fàcil i, fins i tot, el resultat hauria pogut ser d'escàndol si no arriba a ser per la gran actuació del porter visitant.

Als primers compassos del partit, ja es va veure que l'Stoítxkov, sisè classificat del Campionat, venia molt just d'efectius. La primera part va ser un monòleg del Piera que va començar ja al minut8 quan un xut de Pau va estar a punt de significar el primer gol, però el porter visitant va aconseguir aturar en una gran intervenció. Tres minuts després és Ferran qui ho prova amb un cop de cap que surt fora per poc. El domini era total i absolut del Piera, però li costava molt finalitzar les jugades, entre altres coses per l'autobús que els visitants van posar al darrera. El joc era un atac i gol dels locals...però sense el gol. L'únic xut a poteria dels barcelonins va ser al minuit 40 i va sortir fora. Amb zero a zero va finalitzar la primera meitat. 

Només començar la segona part, jugada d'atac pierenca amb pilota que rep Johnnie fora l'àrea i aquest que xuta ras i col·locat lluny de l'abast del porter. Era l'un a zero i a partir d'aquí tot va ser encara més fàcil. Al minut 52 Antonio marcava el segon amb un xut a l'escaire i nou minuts després el mateix Antonio feia el tercer d'un bon xut de lluny. Les jugades de gol se succeïen i només el voler fer-ho bonic privava el Piera de marcar més gols. L'Stoítxkov es limitava a defensar-se com podia i a jugar amb pilotes llargues buscant l'esquena dels centrals. Al minut 71 és Ricardo qui posa a prova el porter i aquest reacciona amb una aturada de gran mèrit. Al minut 81, assistència de Fran a Ricardo i aquest darrer per fer el quart gol dels locals. Un minut després és Ferran qui pot marcar, però el porter atura la pilota quan ja es cantava el gol. Les jugades  d'atac eren una rera l'altra, però al minut86, a la contra, els visitants van marcar el gol de l'honor. El Piera reaccionà i al minut 87 Fran envia una pilota al pal i dos minuts més tard el mateix Fran marca al cinquè gol amb què finalitza un partit plàcid com feia molt temps que no es veia al municipal de Piera.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Mario, Juanjo, Àlex, Guillermo, Palà, Xúster, Pau, Johnnie, Vicente i Fran. També : Jordi López, Ricardo, Ivan, Ferran, Héctor i Antonio.

ÀRBITRE: Sense problemes pel col·legiat Sr. Abderrahman Bouyadmaren, tot i que l'equip visitant li protestà força jugades. Mostrà targetes grogues pels pierencs Pau, Carlos i Jordi lópez. També a un jugador visitant per protestar.




No hay comentarios: