domingo, 10 de marzo de 2024

VAE PIERA 2 VALLVIDRERA SENGLARS 1


 EL PIERA EN TÉ PROU AMB VINT MINUTS D'INSPIRACIÓ

  • Dos gols a la primera part donen la victòria a l'equip pierenc.
  • El Piera va acabar demanant l'hora en un partit amb moltes ocasions per a tots dos equips.

 

 

 

 El que semblava que havia de ser un partit plàcid, amb un dos a zero al minut 17, va acabar amb patiment i demanant l'hora. Està clar que l'equip no tindrà mai un partit plàcid i que tots els punts s'hauran de suar. Ahir l'equip va fer vint minuts bons i setanta no tant. Però a les alçades del Campionat el que val són els tres punts.

 

No havia passat ni un minut quan una gran assitència de Vicente a l'interior de l'àrea visitant deixa Zeus sol davant del porter per a què marqui l'un a zero. Sens dubte un dels gols més matiners que se li  recorden a l'equip. Començaven bé les coses per al Piera, però la resposta del Vallvidrera  no trigà en arribar quan al minut 8, aprofitant una pèrdua de pilota en zona compromesa, Carlos ha de sortir als peus del davanter per salvar el gol. El Piera reaccionà i Antonio va disposar de dos xuts per batre el porter visitant, però aquest darrer va refusar els dos cops la pilota. Era el minut 13 i ambdós equips ja haurien pogut fer moure el marcador. Al minut 17, clar penal sobre Vicente que Shuster transforma en el dos a zero. El Piera ho estava fent bé, però també els Senglars que aprofutaven totes les indecisions pierenques. Al minut 21 els visitants van estavellar una pilota al travesser i tot seguit Vicente va poder marcar el tercer, però el seu xut el va desviar el porter. El partit era entretingut, amb dos equips que buscaven el gol. Al minut 24 Carlos torna a salvar el gol amb una gran aturada i cinc minuts després és el porter visitant qui es llueix desviant a córner un bon xut de Mario. El darrer quart d'hora va ser de domini visitant davant un Piera massa relaxat. I va ser en aquesta fase del partit on, una altra vegada Carlos va haver d'intervenir per salvar, al minut 30, la darrera ocasió del Vallvidrera a la primera meitat. Amb dos a zero es marxà als vestidors.

La segona meitat començà amb un Piera molt conservador i un Vallvidrera que avança línies per aconseguir reduir distàncies. Al minut 54 primera ocasió per als locals: bona jugada de Ferran per banda dreta, centrada al punt de penal i Fran que remata fora. A la jugada següent, pilota penjada a l'àrea pierenca, l'esfèrica queda morta i el davanter visitant aprofita per marcar el dos a un. Aquest gol va fer saltar totes les alarmes a les files locals i van començar a aparèixer els nervis en forma de faltes i faltetes prop de l'àrea que els visitants s'encarregaven de penjar buscant la rematada final. El Piera ho passà malament, però va tenir també les seves ocasions. Una al minut 64 quan Jesús xuta fora per poc i la més clara un minut després: internada de Ferran per banda dreta, assistència al mig de l'area on  Fran engalta un xut que el porter visitant envia a córner amb una aturada espectacular amb la mà! Hauria estat el gol definitiu, però va tocar patir! Al darrer quart d'hora els visitants van posar amb molts problemes el Piera, sobretot amb pilotes penjades a l'àrea, però la línia defensiva pierenca va estar molt bé i va donar poques opcions. L'ocasió més clara dels Senglars va ser al minut 79 quan el davanter estavellà una pilota al pal. Amb el públic demanant l'hora, va finalitzar un partit emocionant que va acabar bé per als locals i això és el que compta.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Shuster, Àlex, Palà, Òscar,Mario, Pau, Vicente, Johnnie, Antonio i Zeus. També: Jordi López, Guillermo, Ivan I, Ivan II, Ferran, Fran, Jesús i Ricardo.

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Heaven Núñez, correcte. Mostrà targetes grogues als pierencs Pau, Johnnie i Vicente. També a dos jugadors visitants.

No hay comentarios: