domingo, 3 de marzo de 2024

OLÍMPIC EGARA 4 VAE PIERA 1

EL PIERA VA MERÈIXER MÉS

• L'Olímpic aprofita molt bé les seves ocasions davant un Piera negat de cara a porteria.
  • Un penal no assenyalat i un gol en clar fora de joc, balanç d'un arbitratge dolent de debò.

El Piera va fer un partit força correcte davant d'un Olímpic que va aprofitar totes les ocasions que va tenir, al contrari d'un Piera negat de cara a gol. Si a més hi afegim l'actuació arbitral, el resultat final és una nova derrota pierenca...i una jornada menys!

Els primers 10 minuts va ser un partit de toc de pilota pels dos equips, amb un Olímpic que buscava l'esquena dels centrals pierencs però sense massa fortuna. Al minut 12, un córner curt és rematat tal com ve pel davanter aconseguint un autèntic golàs quan la pilota entra per l'escaire davant la incredulitat de tothom. Feis temps que no vèiem un gol com aquest!! El Piera reaccionà i Vicente, al minut 22 ho va provar amb un xut que surt fora per poc. I al minut 26 el segon: xutàs des del límit de l'àrea que es clava a l'escaire dreta de la porteria defensada per Carlos. D'acord que el davanter xuta sense massa oposició, però...va ser un altre gran gol! Aquest segon va deixar el Piera estabornit i només es despertà quan l'àrbitre, incomprensiblement, va treure fora de l'àrea una falta que s'havia produit dins: increïble el la decissió de no assenyalar penal! Els minuts van passar sense que cap equip fes res d'interessant i només al minut 45, el Piera va poder escurçar distàncies, però ni Zeus, ni David després van estar massa encertats i, en la mateixa jugada, van desaprofitar  dues pilotes de gol en la que va ser la millor ocasió d'aquesta primera meitat.

La segona meitat va començar amb un Piera endollat que al minut 52 aconseguia retallar distàncies amb un gran gol de Shuster qui, després de desfer-se de tots els defenses que li van sortir al pas, clavà la pilota lluny de l'abast del porter. Però a la jugada següent, error de l'àrbitre (el segon perjudicant el Piera) al no assenyalar un clar fora de joc... i els locals que marquen el tercer. Lluny d'enforsar-se, els Pierencs van passar a dominar l'encontre i a tenir ocasions, davant d'uns locals que es limitaven a defensar-se i a gestionar la diferència de gols. El partit va passar  a jugar-se al camp de l'Olímpic, però al Piera ahir va tenir la pólvora mullada (tot i la sequera!). Un cop de cap franc de Xavi Boix al minut 60 que atura el porter, un xut d'Antonio que surt massa fluix... i un Olímpic que va convertir el porter pierenc en un espectador més. I quan semblava que el gol arribaria, en una contra, el davanter treu un penal clar que suposarà el 4 a 1. Més efectivitat...impossible: quatre xuts, quatre gols!!!! Era el minut 80 i fins al final, el Piera va disposar d'una bona ocasió de Shuster al minut 85 amb un xut que refusà el porter i el mateix jugador va fer l'últim xut a porteria al minut 90. Finalment, quatre a un en un partit on els pierencs van merèixer més.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Shuster, Juanjo, Chapa, Òscar, David, Vicente, Javi, Zeus, Mario i  Johnnie. També: Jordi López, Antonio, Àlex, Guillermo, Ivan i Xavi Boix.

ÀRBITRE: Malament. No va estar gens encertat el col·legiat Sr. Jordi Jiménez Flores en dues decisions claus que haurien pogut canviar el signe del partit: no assenyalant un clar penal a favaor del Piera amb el marcador 2 a 0 i donant un gol en fora de joc claríssim als locals amb 2 a 1 al marcador. Van rebre targetes grogues Juanjo i Zeus per part del Piera i tres jugadors locals.