domingo, 17 de marzo de 2024

ATLÈTIC CASTELLDEFELS 3 VAE PIERA 1

EL PIERA PERD UN PARTIT QUE GUANYAVA AL MINUT 78!!

  • Els pierencs se'n tornen amb les butxaques buides després de fer un excel·lent partit.
  • Resultat del tot injust si tenim en compte els mèrits d'un i altre equip.



 Els pierencs van ver un enorme partit davant d'un dels aspirants al títol fins al punt que guanyaven fins al minut 78. Finalment, però, va acabar perdent per tres a un amb dos gols en tres minuts. El Piera es va merèixer molt més, però en el futbol  compten els gols.

 El Piera va fer una de les millors primeres parts que se li recorden aquesta temporada a camp contrari davant d'un dels equips aspirants a guanyar el Campionat. L'equip pierenc va jugar ordenat, concentrat, solidari, sabent en tot moment  què havia de fer, sense concedir massa al seu rival...i creant ocasions clares de gol. Al minut 7, Jesús aprofita una badada defensiva local i marca el zero a un. A partir d'aquí, un Piera ben posicionat al camp no va patir en excés. Al minut 13, Vicente ho prova amb un xut de fora l'àrea i un minut després la resposta de l'Atlètic amb un xut dins l'àrea que atura Carlos. Al minut 28 el Piera hauria pogut marcar el segon: jugada per banda dreta de Zeus que la centra a l'àrea i Vicente xuta responent el porter amb una gran aturada. En l'última jugada de la primera part, Carlos atura una pilota compromesa després d'un remat de córner. 

A la segona meitat, el,primer quart d'hora va transcórrer sense ocasions, amb un Atlètic que ho intentava tot, però sense resultats davant d'un Piera que ho estava fent molt bé. La primera ocasió la va tenir Javi al minut 62, però el seu remat a passada de Shuster va sortir fora per poc. Res més d'interessant fins al minut 78: córner curt contra el Piera, ningú tapa el davanter que s'inventa un xutàs al pal llarg  impossible d'aturar: un autèntic golàs! El Piera no es conformava amb l'empat i va anar a buscar el segon, però en una contra l'Atlètic, al minut 81,  marcava el dos a un que va ser celebrat pels locals com si de la final de la Champions es tractés. El Piera no es rendí i al minut 86 Zeus va tenir l'empat a tocar, però el seu xut sortí fregant el pal. Amb el partit trencat, al minut 93, els locals van marcar el tres a un definitiu que no fa justícia al que va ser el partit. Una gran ocasió perduda!

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Mario, Juanjo, Àlex, Shuster, Monty, Palà, Vicente, Jesús, Zeus i Fran. També: Guillermo, Lucas, Ivan i Javi.

ÀRBITRE: Bona actuació del col·legiat Sr. Adrián Martín Ramírez de Arellana, Mostrà targetes grogues als pierencs Carlos i Lucas. Expulsà amb vermella directa Zeus, al minut 90.

No hay comentarios: