domingo, 4 de febrero de 2024

VAE PIERA 4 CAN ROCA 3

Minut de silenci a l'inici del partit

PER FI UNA VICTÒRIA!!

  • Un golàs de Zeus i un hat trick de Fran donen tres punts d'or al Piera.
  • Merescuda victòria d'un Piera que va patir fins al darrer minut.


Feia moltes jornades que l'equip no guanyava i és per això que feia falta una victòria. Feien falta tres punts que convidessin a l'optimisme, que donessin confiança a l'equip. L'equip va fer un bon partit contra un Can Roca que mai no va donar el seu braç a tòrcer. Però tots sabem que sine sacrificio nulla est victoria.

 Abans de comença el partit es guardà un minut de silenci per la msrt del germà del jugador de l'equip Javi Jiménez.

El partit va començar amb un Piera molt motivat que ja veia porteria al minut 4: Zeus roba una pilota en defensa i pràcticament sense angle, a la sortida del porter, clava una vaselina increïble que suposà el primer gol pierenc. Un autèntic golàs! El Piera ho estava fent bé i al minut 9 és David qui ho prova, però el seu xut l'atura el porter. Al minut 25, pilota morta a l'àrea del Can Roca, Zeus que la lluita i assisteix a Fran per a què aquest marqui el dos a zero. El Can Roca no reaccionà i amb prou feines si creà perill ja que fins al minut 40 no va fer un xut amb intenció a la porteria defensada ahir per Xavi Boix...i sortí molt desviat. I quan tothom es pensava que s'aniria al descans amb el dos a zero, en la primera arribada amb perill dels visitants per banda dreta, el davanter es treu un xut sec i potent que bat el porter pierenc. Era el dos a un amb què s'arribà a la mitja part.

La segona part començà amb una bona ocasió de Fran que va aturar molt bé el porter. El joc no era vistós, amb domini altern, fins que  al minut 61, un penal força clar l'àrea pierenca va significar l'empat a dos. Semblava mentida, però el Piera s'havia deixat empatar un partit que semblava tenir controlat. A partir d'aquí, el Can Roca va buscar el gol de la victòria davant un Piera desconcertat. Tot i així, la defensa local va estar molt bé i van ser els locals qui van tenir les millors ocasions. Al minut 70 és Jordi López qui posa a prova el porter amb un fort xut que és desviat a córner i dos minuts després Fran, de jugada personal, aconseguiex el tres a dos. Als minuts següents, el partit es va convertir en un anar i venir d'àrea a àrea, amb dos equips que buscaven el gol. El nombrós públic assistent s'ho estava passant d'allò més bé! Al minut 73 el porter pierenc salva amb la mà un gol cantat després d'un remat de cap i al minut 75 és Fran qui la té, però el seu xut l'atura el porter. Així les coses, al minut 78, en un llançament ràpid de falta, la defensa distreta, i el Can Roca empata el partit a tres. Quedaven amb prou feines dotze minuts i cap conjunt no es conformava amb l'empat. Al minut 86, gran jugada de Ferran per banda dreta amb passada de la mort a l'interior de la pertita per a què Fran, amb la canya  a punt, marqués el quart gol del Piera, tercer del seu compte particular. Els minuts que quedaven -descompte inclòs- el resultat no es mogué, en part perquè la defensa pierenca no va donar cap opció als davanters visitants. Finalment, treballada victòria pierenca i tres punts sumats importantíssims!

ALINIACIÓ VAE PIERA: Xavi Boix, àlex, Ivanb, Palà, Juanjo, Antonio, Daviud, Pau, Mario, Fran i Zeus. També : Guillermo, Jordi López, Ferran, Héctor, Johnnie i Jesús.

ÀRBITRE: Xiulà el col·legiat Sr. Dídac Sánchez Elvira, molt bé. Mostrà targetes grogues als pierencs Juanjo i Pau així com a jugadors visitants.


No hay comentarios: