domingo, 25 de febrero de 2024

VAE PIERA 2 UE PUBILLA CASAS 3


 EL PUBILLA CASAS SORPRÈN UN DESCONEGUT PIERA

  • Mal partit d'un Piera que trenca una ratxa de dues victòries seguides.
  • Els errors propis condemnen un Piera inofensiu i apàtic.

 

  El públic del municipal es fregava els ulls davant del pobre joc de l'equip. Es van perdre tres punts molt importants i, el que fa més mal, es trenca una dinàmica guanyadora que, encara que curta, havia tornat l'autoestima a l'equip. Cal recuperar sensacions... ja!

 No havia passat ni un minut que un xut sense massa perill toca al travesser de la porteria pierenca, rebota a l'esquena del porter ...i el zero a un al marcador! El gol no va fer reaccionà un Piera desconegut, perdut el mig camp, sense profunditat, amb continuats errors en les passades. El Pubilla ho va saber aprofitar i al minut 20 marcava el segon després d'un altre error. Els locals van reaccionar tímidament i tres minuts després Vicente escursava distàncies posant l'un a dos al marcador. Però va ser un miratge perquè els pierencs ahir no van tenir el dia i al minut 27 el Pubilla marcava el tercer davant la incredulitat dels afeccionats que observaven atònits el partit. I la cosa encara hauria pogut ser pitjor ja que el Pubilla, al minut 44, va poder marcar amb un xut que sortí forta per poc.

A la segona part, les coses no van canviar. Un Piera sense ànima, sense generar pràcticament cap ocasió de gol, veia com anaven passant els minuts i el Pubilla, molt segur al darrera, es limitava a gestionar l'avantatge davant un Piera inoperant. Un xut d'Héctor desviat al minut 57 i un d'Òscar a les mans del porter al minut 61, va ser tot el perill que va generar l'equip al llarg de la primera mitja hora de la segona part. Això sense comptar un penal clar que l'àrbitre no va assenyalar a favor del Piera. Al minut 75, pilota centrada per Mario a l'àrea i remat de cap de Fran que aconsegueix el dos a tres. El gol va ser molt ptotestat pels jugadors visitants ja que no va quedar clar si la pilota havia entrat o no quan l'àrbitre donà el gol. El darrer quart d'hora el Piera ho intentà, però sense encert, amb poc convenciment i, encara que hauria pogut empatar el partit, finalment acabà perdent un dels pitjors encontres jugats a casa aquesta temporada.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Mario, Juanjo, Chapa, Àlex, Palà, Vicente, Pau, Fran, Shuster i Zeus. També: Òscar, Johnnie, Javi, Héctor i Jesús.

ÀRBITRE: Xiulà el col·legiat Sr. Vera, regular. Mostrà targetes als pierencs Mario i Zeus. També a jugadors visitants.

No hay comentarios: