domingo, 18 de febrero de 2024

CF CORBERA 1 VAE PIERA 3


 EL PIERA VENÇ...I CONVENÇ!!

  • Bon partit dels pierencs en el sempre difícil camp del Corbera.
  • La seriositat defensiva i l'efectivitat al davant, claus d'una merescuda victòria.



El Piera va fer un molt bon partit i va acabar vencent, merescudament, a Corbera, un camp tradicionalment difícil i davant d'un rival sempre molt intens. Qui hi entén, diu que el futbol són dinàmiques i l'equip sembla que n'ha entrat en una de bona. Que duri!!

El Piera va sortir molt endollat i ja al minut deu va disposar de la primera ocasió clara per marcar: passada llarga de Juanjo a Shuster, centrada a l'àrea d'aquest darrer i cop de cap de Fran que el porter salva en una gran aturada! A la jugada següent, però, a la contra, el Corbera marcava després de, potser, l'únic desajustament defensiu que va tenir l'equip: s'havia passat del zero a un a l'un a zero! A partir del gol, el Piera va passar a dominar clarament l'encontre i a crear jugades de perill. Al minut 18, una combinació entre Fran i Zeus acaba amb un xut que no entra per ben poc quan ja es cantava el gol. El Piera ho estava fent bé i al minut 38, gran jugada de Zeus que assisteix a Shuster per a què aquest remati una pilota que salva in extremis el porter... però el rebuig cau a peus de David qui etziba un xut potent que es converteix en el gol de l'empat. El Corbera reaccionà  al gol pierenc i en els darrers cinc minuts d'aquesta primera part va disposar d'una bona ocasió per marcar al minut 43 quan un cop de cap a la sortida d'una falta és rematat pel davanter a fora. Amb empat a un finalitzaren els primers quaranta-cinc minuts.

Al final, l'eufòria es desfermà al vestidor.
A la segona part, el Corbera sortí molt fort i va posar en dificultats el Piera, que tot i així va disposar d'una bona ocasió per marcar amb un xut de Ferran que el porter envia a córner. Al minut 59, l'ocasió més clara dels locals amb una bona jugada per banda dreta amb xut final del davanter, molt potent, que rebutja el travesser. El partit era d'anada i tornada, amb dos equips que buscaven el gol. I qui el va trobar va ser el Piera al minut 63: Zeus rep una pilota a la línia de tres quarts i, veient el porter avançat, li col·loca una pilota no massa forta, però amb intenció, que suposava l'un a dos. Un altre golàs del davanter pierenc! Quedava molt partit i el Corbera va passar a ser el clar dominador davant d'un Piera ben tancat al darrera i no donant cap opció als davanters visitants. L'única ocasió clara dels locals va ser al minut 83, però el porter anoienc Xavi Boix es va encarregar de deixar en no res. Amb un Corbera llançat a l'atac, un Piera tancat a la seva àrea, amb el porter local jugant lluny de la seva àrea.. arriba una pilota a Fran, s'escapoleix de defensa i porter i, lluny de l'àrea, xuta ras una pilota que entra plorant a la porteria buida davant la desesperació dels locals: un altre gol amb la firma del pitxitxi pierenc. En els minuts que restaven -més el descompte- el Piera es mostrà molt segur en defensa i, a part d'alguna falta sense conseqüències,  no va cedir cap ocasió clara al rival i va acabar aconseguint, de manera totalment merescuda, els tres punts.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Xavi Boix, Mario, Juanjo, Txapa, Guillermo, Zeus, Palà, Pau, David, Fran i Shuster. També van jugar: Òscar, Javi, Ferran, Àlex i Vicente.

ÀRBITRE: Xiulà el col·legiat Sr. Àlex Farràs Gironella, bé. Va ser molt qüestionat per l'equip contrari. Mostrà targeta groga al pierenc Pau i a tres jugadors del Corbera.

No hay comentarios: