domingo, 14 de enero de 2024

VAE PIERA 2 OLÍMPIC CAN FATJÓ 5

 ELS REIS DEIXEN CARBÓ AL PIERA

  • El Piera perd davant del segon classificat i comença l'any amb una derrota.
  • Un bon Olímpic, molt efectiu, s'emporta els tres punts en un partit molt entretingut amb alternatives per amdós equips. 

 

El partit contra l'Olímpic es preveia difícil, donada la situació de tots dos a la classificació. Els de Rubí tenen un bon equip...i molt bones individualitats. El Piera va lluitar, va tenir opcions, però la diferència entre ambdós conjunts és, hores d'ara, evident.


El partit va començar amb un minut de silenci per la mort del president de l'Olímpic de Can Fatjó.

Els primers quinze minuts de partit van ser frenètics, amb dos equips bolcats a l'atac i amb ocasions clares per un i altre conjunt. Van ser uns minuts on els porters foren els protagonistes davant uns davanters que es desesperaven per les ocasions no aprofitades: el porter pierenc Carlos amb dues grans aturades i els davanters Fran i Javi amb sengles ocasions per marcar van ser els jugadors més destacats del Piera. Al minut 16, en un error a l'hora de treure una pilota en defensa, va arribar el primer gol visitant. Aquest gol va deixar tocat els locals que van veure com l'Olímpic passava a dominar el mig camp i amb ell el partit. Al minut 27, un xut ras de fora l'àrea posava el zero a dos al marcador. La reacció del Piera tres minuts després: xutàs de Ferran a la mitja volta que el porter visitant envia a córner amb la punta dels dits! Amb aquest resultat finalitzà la primera part.

  Minut de silenci a l'inici del partit
La segona començà bé per al Piera ja que al minut 54, una jugada molt ben trenada per banda dreta acaba amb una centrada a l'àrea de Shuster i remat final de Fran al fons de la porteria. Poc va durar l'alegria pierenca perquè dos minuts després els visitants marcaven el tercer després d'una gran jugada d'atac. Al minut 60, l'àrbitre assenyalà penal a favor del Piera i Juanjo el converteix en el dos a tres i dos minuts després, en ple atac del Piera buscant l'empat va venir la jugada clau del partit: pilota llarga per l'extrem a Shuster, qui se'n va del seu marcador i sol davant del porter xuta ...i la pilota se'n va fora llepant el pal! I el que són les coses, de l'empat a tres... al dos a quatre tres minuts més tard. Aquí s'acabà el partit tot i que al minut 70 els visitants, aprofitant que un defensa local havia quedat lesionat al terra, van marcar el cinquè i definitiu: potser no calia, guanyant com guanyaven per dos gols a quatre però...Els vint minuts restants, res de destacable a no ser una picabaralla -amb intent per part de l'àrbitre de suspendre el partit inclosa- i un xut de Pau desviat al minut 86.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Àlex, Ivan, Chapa, Mario, Zeus, Juanjo, Antonio, Javi, Ferran i Fran. També: David, Ricardo, Vicente, Johnnie, Jordi López, Shuster, Lucas, Pau i Òscar.

ÀRBITRE: Correcta actuació del col·legiat Sr. Dídac Sánchez Elvira.

 

No hay comentarios: