domingo, 21 de enero de 2024

UE MONTSERRATINA 1 VAE PIERA 1

UN PUNT D'INFLEXIÓ?

  • Bon partit dels pierencs que, amb una mica més d'encert, s'haurien pogut endur els tres punts.
  • La Montserratina empatà al minut 85 d'un llançament de falta més que polèmica.


El Piera va fer, al camp de la Montserratina, un molt bon partit. Es va sobreposar a les adversitats, va lluitar com mai i finalment va treure un punt...que podrien haver estat tres. Pot ser un  punt d'inflexió de cara a la segona volta que comença dissabte vinent?

Entretinguda la primera meitat que van oferir els dos equips. Ja al minut 4, una jugada per banda dreta acaba amb la pilota al pal quan el porter pierenc estava ja superat. La resposta, un minut més tard: Vicente, en bona posició, xuta fluix a les mans del porter local. La Montserratina era qui dominava, però el Piera es defensava bé i sortia amb perill a la contra. Al minut 14, un cop de cap a la sortida d'un córner s'hauria pogut convertir en el primer gol, però el porter Carlos  es llueix aturant la pilota. Al minut 20 és Ferran qui ho prova, però el seu xut surt massa desviat quan ho tenia bé per marcar. Al minut 25, penal just a l'àrea del Piera...i Carlos que atura la pilota! A partir d'aquí, el Piera es va activar i en els minuts que restaven fins a la mitja part va disposar de bones ocasions per marcar amb xuts d'Àlex (minut 28), Ferran (minut 31) i el millor, Vicente (minut 43) amb la pilota llepant el travesser. Els locals ho intentaren, però la defensa pierenca no va donar cap opció. Amb empat a zero acabà la primera part.

Només començar la segona part, al minut 51, una assistència de Ricardo a Vicente, acaba amb un xut d'aquest darrer que es converteix en el zero a un. El gol desconcentrà els locals i el Piera va tenir vint minuts molt bons on hauria pogut sentenciar el partit. Al minut 70, jugada personal de Mario que entra fins a l'àrea petita...però s'entreté massa i la defensa pot allunyar la pilota. Dos minuts més tard, un xut de Ferran es celebrava com a gol...però la pilota s'estavella a l'exterior de la xarxa. També Antonio, després de retallar el seu marcador, no aconsegueix que el seu xut es converteixi en gol. La Montserratina reaccionà i al minut 74 va disposar de l'ocasió més clara quan el davanter, a porta buida, envia incomprensiblement la pilota fora!! L'ocasió esperonà els locals que al minut 78 veien com Carlos envia a córner un xut de falta que era gol! I al minut 85, la jugada clau: pilota penjada a l'àrea petita pierenca, en el salt es fa falta al porter qui protesta contundentment la jugada a l'àrbitre quan la pilota ja la jugava el Piera al mig camp. L'àbrite atura el joc, xiula falta indirecta dins l'àrea petita i mostra cartolina groga al porter pierenc: increïble! I del xut de falta, va venir el gol de l'empat local. Quedaven cinc minuts i tot i que els locals van posar setge a la porteria del Piera, van ser els anoiencs -jugant a la contra- qui van disposar de les millors ocasions per marcar: Al minut 89 és Vicente qui la té molkt clara i ja en temps de descompte, Xavi Boix no encerta a marcar quan tothom ja cantava el gol. I amb empat a un finalizà un encontre intens, lluitat fins al final, on el Piera va merèixer més.

ALINIACIÓ VAE PIERA :Carlos, Àlex, Chapa, Juanjo, Mario, David, Pau, Antonio, Shuster, Ferran i Vicente. També van jugar: Ricardo, Jordi López, Xavi Boix i Javi.

ÀRBITRE: Si deixem de banda la jugada ja comentada del minut 85, que pot donar lloc a discusions bizantines, l'actuació del col·legiat Sr. Juan Carlos Blanco Pastor va ser bona. Mostrà targetes grogues als pierencs Carlos i Chapa.

No hay comentarios: