domingo, 28 de enero de 2024

UA HORTA 6 VAE PIERA 3


 PLUJA DE GOLS, SEQUERA DE PUNTS

  • Tot i el resultat, el Piera va tenir opcions fins al minut 85 de partit.
  • Els pierencs, altre cop, víctimes dels seus propis errors.



El Piera va fer un partit molt correcte, sobretot a la primera meitat, lluitant, creant ocasions clares. Però al futbol el que compten són els gols...i aquests els va posar l'Horta, ni més ni menys que sis! Una golejada que, aquest cop, el Piera no va merèixer!


El partit hauria pogut ser un altre si els pierencs haguessin aprofitat les tres claríssimes ocasions per marcar de què van disposar als primers set minuts! Un xut de Zeus que surt fora per poc (minut 5), un xutàs de Vicente que el porter desvia en una aturada increïble (minut 6) i una pilota que la defensa treu de la mateixa ratlla de gol a xut de Shuster (minut 7). I en la primera arribada dels locals, al minut 10, penal i gol, tot i que el porter Carlos refusa la pilota. Veure-ho per creure-ho! Una mostra del que van ser aquiests primers minuts és que el primer xut entre els tres pals de l'Horta no arribà fins al minut 25 i l'aturà Carlos sense dificultat!! El Piera seguia creant ocasions i al minut 27, Shuster, sol davant del porter, no encerta a marcar. El mateix jugador, set minuts més tard, no arriba per poc a una bona assistència  feta per Zeus. El Piera era qui tenia les ocasions, però sense aconseguir marcar. La millor -i única- ocasió de l'Horta va ser al  minut 40: pilota centrada des de banda dreta i el davanter, tot sol, l'envia fora quan el més fàcil era marcar. Amb un a zero acabà la primera part.

Només començar els segons quaranta-cinc minuts, pilota que roba Mario, asssiteix a Xavi Boix i aquest passa l'esfèrica a Fran per a què marqui el gol de l'empat. L'Horta reaccionà i al minut 66 marcava el dos a un després d'una jugada per banda esquerra. El partit era bonic i quatre minuts més tard, el Piera empatava de penal clar transformat per Juanjo. Poc va durar l'alegria visitant perquè al minut 73 els locals marcaven el tercer en una pilota que no hauria d'haver entrat mai. La reacció pierenca va ser un xut de Zeus, al minut 75, que no va entrar per ben poc. El Piera va haver d'obrir-se i això ho aprofità l'Horta per marcar el quatre a dos al minut 77. Semblava tot dat i beneït...però el Piera no es va rendir i al minut 83, una falta llançada per Juanjo s'estavella al travesser i el refús el remata de cap Zeus per clavar la pilota a l'escaire: era el quatre a tres. Amb els pierencs bolcats per a conseguir l'empat, al minut 85, un contraatac de llibre feia pujar el cinquè gol al marcador. En temps de descompte, els barcelonins van marcar el sisè amb què finalitzà un partit en què el Piera no va merèixer un càstig tan sever.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Mario, Juanjo, David, Àlex, Zeus, Antonio, Ricardo, Vicente, Fran i Shuster. També: Ivan, Òscar, Pau, Guillermo, Palà.

ÀRBITRE: Xiulà el col·legiat Sr. Xavi Ruz Navarro, molt bé. Mostrà targeta groga al pierenc Àlex.

No hay comentarios: