domingo, 29 de enero de 2023

VAE PIERA 3 UE CAN ROCA 74 2


 EL LÍDER CAU A PIERA!!

  • Victòria merescuda d'un bon Piera davant un líder amb peus de fang.
  • Els Pierencs només van patir a partir del minut 84 quan van jugar amb deu jugadors per expulsió de Mario.

 

 El Piera tanca la primera volta del Campionat amb una treballada i merescuda victòria davant del líder, situat a meitat de la taula, amb les posicions de descens a catorze punts i , sobretot, amb molt bones sensacions: als darrers partits ha obtingut nou punts de nou possibles. Potser sí que haurem de començar a mirar amunt.

 

El Piera va sortir sense complexos davant del líder i ja al  minut 5 Moisés posa a prova el porter amb un xut que aturà sense dificultats. Al minut 11 una falta llançada per David és rematada de cap per Jordi Martínez al travesser quan tothom ja veia el gol. Dos minuts després és Palà qui ho provà, però el seu xut sortí alt. El Piera ho estava fent bé, tocant la pilota, lluitant al mig camp, creant ocasions. El poc perill del Can Roca venia més per errors locals que per mèrits propis. Fins que al minut 15, en la primera arribada dels visitants a l'àrea pierenca, una indecisió defensiva fa pujar el zero a un al marcador. Va ser l'única ocasió del líder en tota la primera meitat. Un líder que ho intentava només amb pilotes llargues a l'esquena dels defensors. Però la línia defensiva pierenca va estar superba i no va donar cap opció als davanters castelldefelencs. Els locals seguiren insistint amb un xut de Palà que surt desviat i amb una bona combinació entre Moisés, Solà i Fran que acaba amb un xut d'aquest que a punt està de convertir-se en el gol de l'empat. Era el minut 44 i ja no hi hagué temps per a més. Amb zero a un, però molt bones sensacions, s'arribà al descans.

La segona part va començar amb un Piera molt motivat i fort davant d'un rival que no semblava pas el líder del campionat. En ple atac local, al minut 51, una pilota morta a l'àrea és  aprofitada per Lucas per engaltar un xut que entrà per l'escaire. Era l'empat a un. El Can Roca seguia igual i deu minuts després una jugada de tiralínies entre Palà, Fran i Solà acaba amb un xut d'aquest darrer que suposà el dos a un. Un autèntic golàs amb què el Piera havia aconseguit capgirar el marcador!! Fins al minut 65 els visitants no van tenir la primera ocasió de gol quan un rebuig de Carlos cau a peus del davanter que, a porta buida, envia la pilota a fora. El partit era entretingut, amb un Can Roca que volia, però que no podia superar un Piera molt ben situat i sortint molt bé a la contra. Al minut 81, passada en profunditat a Fran per banda esquerra, jugada personal d'aquest escapolint-se del seu marcador i xut final impecable al fons de la porteria. Amb tres a un i quan tothom es pensava que seria un final de partit plàcid, al minut 84 Mario comet penal clar sobre el davanter visitant: segona groga, expulsió i el tres a dos al marcador. Els sis minuts que faltaven, més els dotze que afegí l'àrbitre, van ser d'autèntic patiment, però el Can Roca només va tenir una ocasió clara (minut 89) amb un xut que Carlos desvià a córner en una gran aturada. 

Amb el partit acabat, i degut en part a la tensió acumulada, els insults greus (molt greus) d'un jugador visitant cap a un espectador van acabar amb una tangana on s'hi van veure implicats jugadors d'ambdós equips així com també públic de la graderia. Afortunadament, la sang no arribà (per ben poc) al riu.

 

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Òscar, Juanjo, Jordi Martínez, Mario, Moisés, Palà, David, Lucas, Solà i Fran. També: Unai i Joan Gallego.

ÀRBITRE: No va tenir el seu dia el Sr. Hassanne Kossiri. Va treure de polleguera els jugadors -i públic-  pierencs i va fer enfadar els visitants amb les seves decisions. Mostrà targetes grogues als locals Solà, Carlos i Mario (dues grogues) i també a quatre jugadors del Can Roca.

No hay comentarios: