domingo, 11 de diciembre de 2022

CF MOLINS DE REI 4 VAE PIERA 1


 DERROTA JUSTA AL CAMP DEL TERCER CLASSIFICAT

  • Un Piera en quadre resisteix a Molins de Rei.
  • Bona segona part dels pierencs (0 a 1) davant d'un bon equip.

 

 

 Quines ganes hi ha de poder anar a jugar algun dissabte amb l'equip sencer!! Quan acabarà la plaga de lesions que afecta l'equip pràcticament des de l'inici de temporada? Hi ha jugadors que han jugat a penes dos partits aquesta primera volta!D'altres que ja no jugaran en tot el campionat. En fi...
 
El Piera es presentava al camp del Molins amb onze justos...i molt justos. I per acabar-ho d'adobar, als primers cinc minuts del partit van ser desastrosos  ja que al minut 6 l'equip havia rebut dos gols en contra. El Piera intentà reaccionar, però al minut 20 un altre entrebanc: Jordi Martínez es ressentia d'una antiga lesió... però no es va poder retirar del terreny de joc perquè no hi havia suplents a la banqueta. L'equip aguantà com va poder el domini total i absolut del Molins qui va marcar dos gols més als minuts 27 i 39... i van fallar un penal! Amb un quatre a zero, i negres presagis per a la segona,  va acabar la primera part.
Els segons quaranta cinc minuts van ser diferents. El Piera se situà millor al camp, es va mostrar més solidari i va generar força jugades de perill, inexistents a la primera meitat. I no és que els locals afluixessin!! Al minut 65 arribà el primer xut amb perill de Moisés que aturà bé el porter. Un minut després, centrada de Mario per banda i rematada de Ferran de cap fora per ben poc. El partit era entretingut, amb jugades d'atac a cada àrea. El porter pierenc Artur, amb aturades de mèrit, es va encarregar de deixar la porteria a zero.Al minut 73 un altre xut de Ferran és aturat pel porter i al 80 una xilena del mateix jugador s'estavellà al travesser!! El Piera buscava l'anomenat gol de l'honor i el va aconseguir al minut 88: falta penjada a l'àrea del Molins, rebuig defensiu i pilota morta a l'àrea que Jordi Martínez clava al fons de la porteria. Era un gol ben merescut. Amb quatre a un i l'equip molt cansat va finalitzar l'encontre.
 
ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Òscar, Pedro, Ivan, Joan Gallego, Mario, Moisés, David, Palà, Ferran i Jordi Martínez. 
ÀRBITRE: Bona actuació del col·legiat Sr. José Luis Márquez Rodríguez. El fair play amb què es jugà el partit va fer innecessàries les targetes.

No hay comentarios: