sábado, 4 de junio de 2022

UE POBLE SEC 4 VAE PIERA 0


 VAN MORIR AMB LES BOTES POSADES!!

  • Un Piera sota mínims dona la cara davant un Poble Sec molt intens.
  • Una petita tangana al minut 27 a punt està d'acabar amb el partit suspès.



El Piera va arribar al camp de la Satalia amb un equip de circumstàncies. Cap dels dos equips no s'hi jugava res, els uns ja estaven salvats i els altres ja fa jornades que van perdre l'ascens. Ningú no ho hauria dit veient com van transcorre els noranta minuts...amb tangana inclosa. Déu meu!!

Al primer minut, passada de Johnnie a l'espai per a què Moisés remati i marqui gol...que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc...dubtós.A partir d'aquí, els locals van començar a dominar el partit davant d'un Piera en quadre que es defensava molt bé fins al punt que pràcticament la seva porteria no va passar per cap situació d'autèntic perill. Tot i que cap dels dos equips s'hi jugava res, el partit era intens, amb friccions contínues i un àrbitre que no les va saber tallar. La situació es va complicar al minut 27 amb una petita tangana en la qual s'hi van veure implicats jugadors i públic i que va estar a punt d'acabar amb la suspensió del partit. Finalment la sang no va arribar al riu...però gairebé! Al minut 32 David intentava sorprendre el porter local amb un xut de lluny que no té conseqüències i al 35, el Poble Sec marcava l'u a zero amb què s'arribà a la mitja part. Al minut 40, però, Ica va provar un xut de lluny amb intenció que sortí desviat.

La segona part, amb un Piera molt cansat i tocat i amb la calor que feia, els locals es van convertir en clars dominadors i van disposar de bones ocasions per marcar. Al minut 47, van aconseguir el segon que deixava les coses encara més clares. El Piera, però, va treure l'orgull i al minut 51 hauria pogut marcar: pilota filtrada de Johnnie que deixa  Moisés  sol davant del porter...però no encerta a marcar. Va ser l'ocasió més clara d'un Piera que de mica en mica anava perdent força davant d'uns locals que jugaven com si els hi anés la vida. Així les coses, al minut 66 el Poble Sec marcava el tercer gol i al minut 80 marcava el quart amb què finalitzà el partit. Algun xut de falta i alguna jugada a la contra que acabà en no res és el bagatge d'una segona que es va fer llarga, molt llarga per un equip que va mostrar el seu orgull i va defensar fins a l'extenuació (mai millor dit) l'escut de la samarreta.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Joan Gallego, Ivan, Lucas, Palà, David, Johnnie, Vicente, Ica, Víctor  i Moisés. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Carles Montolio, malament. Va deixar que els jugadors li diguessin-i diguessin- de tot i més, sense mostrar ni una targeta. La petita tangana que es va muntar a la primera part, en part fou culpa seva. Mostrà targeta groga als pierencs Moisés i Johnnie i a un jugador del Poble sec.

No hay comentarios: