sábado, 7 de mayo de 2022

VAE PIERA 3 CF OLESA DE BONESVALLS 4


 EL PIERA CAU VÍCTIMA DELS SEUS PROPIS ERRORS

  • Els pierencs es veuen superats per l'Olesa en una mala primera part. A la segona part, el Piera va fer mèrits per empatar, però li va faltar encert.
  • Surrealisme arbitral: el col·legiat va estar a punt de suspendre el partit i avisar els mossos!

 

 El Piera va estar desaparegut mitja part i quan va voler reaccionar li va faltar empenta i encert. Entre lesionats, baixes, desencerts, errors, calor... ens faltava l'àrbitre volent suspendre el partit i avisar els mossos perquè una persona del públic li va dir galtes. Que ens hem tornat bojos o què?

  El Piera va sortir al camp adormit i ja al minut 3 una pèrdua de pilota en defensa va propiciar una contra ràpida de l'Olesa que significà el zero a un. Al minut 11, un altre error al refusar una pilota, aquesta rebota a l'esquena d'un jugador pierenc i queda morta a peus del davanter visitant qui clava el segon gol. Incapaç de reaccionar, el Piera  va veure com Alfredo salvava el tercer amb un a gran intervenció al minut 24. Els locals estaven completament bloquejats, perdent pilotes increïbles i sense crear  cap ocasió de gol. Tot i així, en un bon llançament de falta al minut 28 David aconseguia el primer gol local. Va ser un miratge perquè cinc minuts després, en un altre error, Alfredo tornava a salvar el seu equip amb una gran aturada .L'Olesa dominava a plaer un Piera completament desconegut i amb nul·la capacitat de reacció. Així les coses, al minut 36, els locals van encaixar el tercer després d'una bona jugada d'atac visitant per banda esquerra. I la cosa hauria estat pitjor si Alfredo no hagués aturat un penal amb què fou castigat el Piera al minut 41. Amb un a tres i la sensació que el resultat era el millor s'arribà a la mitja part.

A la segona part, el Piera millorà i ja al minut 46 una assistència llarga de Lucas per Johnnie a banda esquerra acaba amb un xut ras d'aquest darrer... i el dos a tres al marcador. Van ser els millors moments del Piera. Al minut 53, l'àrbitre xiulà un fora de joc inexistent quan Víctor ja encarava el porter visitant. La protesta per part d'un aficionat va provocar un dels moments més increïbles viscuts al municipal pierenc (vegeu apartat àrbitre) des de fa molt temps. Al minut 72 Moisés  va tenir l'ocasió més clara del partit quan, sol davant del porter, no va encertar a marcar. I el que és el futbol: de l'empat a tres al quatre a dos tres minuts després en l'única arribada en perill de l'Olesa a la segona part. El gol va ser un gerro d'aigua freda, però el Piera ho seguí intentant i al minut 80 David aconseguia reduir distàncies després de marcar de penal. Quedava encara temps i tot i que els locals ho intentaren centrant pilotes a l'àrea, va faltar encert en les rematades. Al final una altra derrota per la mínima...però derrota al cap i a la fi.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Alfredo, Andrés, Juanjo, Ivan, Guillermo, Pau, David, Moisés, Jesús, Lucas i Jordi Martínez. També: Juanra, Víctor, Palà i Johnnie.

  ÀRBITRE: Xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia Acuña, que no va tenir el seu dia. Qüestionat per uns i altres, el súmmum ja va ser quan, responent als crits d'un aficionat que li digué des de la grada: "Qué jeta que tienes" diverses vegades, es dirigí al delegat de camp  i li ordenà que expulsés l'aficionat i que si no ho feia suspenia el partit i avisava els mossos: increïble tanta fatxenderia!! Finalment, i per evitar mals majors vista l'actitud de l'àrbitre, l'aficionat en qüestió abandonà el camp i el partit va poder seguir.     Mostrà targetes grogues als pierencs Guillermo, David i Palà...i a dos jugadors de l'Olesa.

No hay comentarios: