sábado, 28 de mayo de 2022

CF SANT ESTEVE 5 VAE PIERA 0

 AL CAMP DEL SEGON, EL PIERA RESISTEIX FINS QUE L'ÀRBITRE VOL

  • Amb l'expulsió injusta de Juanjo al minut 55, el col·legiat es carrega el partit i condemna el Piera davant un bon Sant Esteve.
  • Les grans aturades del porter local deixen els pierencs sense marcar...tot i merèixer-ho.

 

 El Sant Esteve va guanyar merescudament, potser amb massa gols, però té un bon equip ...i un gran porter. Des d'aquí volem desitjar tot el millor per al Sant Esteve dels nostres amics Òscar i Estra a la nova categoria on jugaran la temporada que ve: us ho mereixeu!!!


El Piera va sortir  bé al camp del segon classificat, ben posicionat, sense deixar massa opcions al rival. Al minut 4, Ferran es queda sol davant del porter local, però el seu xut el refusa aquest darrer amb la cama amb el que va ser la primera ocasió clara perduda. El mateix Ferran, al minut 13, fa lluir al mateix porter amb un xut de lluny que a punt estar de convertir-se en gol. Fins al minut 17 no van xutar a porteria els locals... i va ser amb un xut molt desviat. I quan millor ho  feia el Piera, al minut 24, un penal clar en contra suposà l'u a zero. A partir d'aquí el Sant Esteve va passar a dominar més  el partit, però sense crear ocasions massa clares de gol. La millor va ser la del minut 26 que Artur va aturar  molt bé el xut del davanter. Al minut 35 el capità Juanra s'ha de retirar lesionat i pocs minuts després ho ha de fer també Guillermo. Així les coses, i amb un Sant Esteve que mica a mica anava guanyant terreny a un Piera cansat i trencat, s'arribà a la mitja part.

La segona part va començar amb una  jugada clau al minut 55: pilota a l'àrea pierenca amb xut final que toca al braç de Juanjo i l'àbitre xiula penal...i expulsa el central pierenc: increïble!!Tot i que el penal el falla el davanter local, aquí es va acabar el partit. Si amb 11 tot era complicat, amb deu, la calor i els lesionats, la cosa es va complicar molt. Al minut 66 el Sant Esteve marcava el segon i al minut 80 marcava el tercer. El Piera, tot i la inferioritat, va buscar el gol i va disposar de dues ocasions claríssimes per marcar als minut 84 i  87 quan els davanters es van plantar sols davant del porter...però aquest va refusar les dues pilotes: quin gran porter!! Qui no perdonà va ser el Sant Esteve que va marcar el quart al minut 88 i el cinquè al minut 90, aquest darrer un autèntic golàs. Finalment, victòria justa del Sant Esteve però massa gols pel que van fer un i altre equip. 

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Lucas, Juanra, Ivan, Andrés, Pau, Joan Gallego, Guillermo, Ramon, Ferran i Fran. També . Víctor, Juanjo, Moisés i Palà.

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Rubén Martín Tarrio. Es va carregar un partit molt bonic, jugat amb un fair play exquisit quan al minut 55 expulsà injustament Juanjo. Mostrà targeta groga al pierenc Fran i a dos jugadors locals.

 

No hay comentarios: