domingo, 16 de enero de 2022

VAE PIERA 1 CF SANT ESTEVE DE SESROVIRES 4

Minut 38. Juanjo, de penal, marca l'1 a 3 per al Piera

 UN BON SANT ESTEVE TRENCA LA RATXA DEL PIERA

  • Tres gols als primers 10 minuts condemnen un bon Piera.
  • Els pierencs planten cara al segon classificat en un partit on van merèixer més.  

  

El Piera va fer un bon partit davant del Sant Esteve, el segon classificat i un dels equips que de ben segur ascendirà a final de temporada. Només els errors puntuals van privar els pierencs d'un millor resultat. Tot i la derrota, les sensacions continuen sent bones!

 

 Tot i que el Piera va sortir al camp conscient que es trobava davant d'un dels equips més en forma de l'actual Campionat, els errors comesos als primers deu min
uts li van costar tres gols i van marcar la resta de partit. I és que al minut 5 el Sant Esteve s'avançava al marcador i al minut 10, en un fora de joc mal fet , ja marcava el segon. En ple desconcert pierenc, un minut després, els visitants marcaven el tercer després d'un altre error. En la jugada d'aquest tercer gol es va lesionar Mario, complicant encara més les coses per un equip que presentava baixes significatives. Així les coses, tot feia pensar que la golejada era imminent...però el Piera reaccionà i va acabar fent una de les millors primeres parts d'aquesta temporada.  Al minut 27, una centrada d'Andrés és rematada per Fran al pal quan ja es veia el gol. El Piera ho feia bé, tocant la pilota i sense donar opcions a un Sant Esteve que jugava i deixava jugar. Al minut 32, un altre contratemps per als locals amb la lesió de Joan Gallego i un minut després una bona jugada col·lectiva pierenca acaba amb una centrada de Ferran per la dreta amb la pilota que es passeja per la línia de gol sense que cap jugador pierenc arribi a tocar-la. El Piera buscava el gol que el fes entrar al partit i finalment va arribar amb un penal claríssim comès sobre Guillermo i que va transformar Juanjo. Amb l'u a tres i molt bones sensacions va finalitzar la primera meitat.

La segona part va començar amb fases de domini altern, sense que cap dels dos equips creés ocasions clares. El Sant Esteve, però, va aprofitar un córner per marcar el quart gol que pràcticament tancava el partit. Va ser l'única rematada amb perill dels sesrovirencs en tota la segona meitat. El partit era entretingut, amb un Sant Esteve que volia ampliar l'avantatge i un Piera que va estar molt bé en defensa i no va donar cap opció als visitants fora de xuts de lluny i centrades a l'àrea sense massa perill. El Piera no va abaixar els braços i, tot i no jugar tan bé com en els quaranta-cinc minuts primers,  va disposar de les millors ocasions de la segona part: al minut64 una assistència de Jesús a Ferran acabà amb un xut d'aquest darrer un pèl alt i uns minuts després, el mateix Ferran, tindrà una altra clara ocasió però el seu remat amb el pit, a boca de gol, serà aturat pel porter. També Moisés tindrà la seva ocasió... però la millor va ser la que va tenir Jesús al minut 89 quan, sol davant del porter, no encertà amb el xut final quan ja es cantava el gol. Amb bona companyonia, amb els jugadors d'ambdós equips saludant  el públic des del mig camp, va acabar un partit bonic de veure on el Piera, per joc i per ocasions,  va merèixer alguna cosa més davant d'un bon rival.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Andrés, Juanjo, Joan Gallego, Mario, David, Pau, Moisés, Jesús, Ferran i Fran. També : Vicente, Ivan, Juanra, Víctor i Guillermo. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia Acuña, molt bé. Mostrà targetes grogues als pierencs David, Guillermo i Pau.

 

No hay comentarios: