domingo, 21 de noviembre de 2021

CF MARTOERLL 6 VAE PIERA 0


 EL LÍDER S'APROFITA D'UN PIERA EN QUADRE

  • El Piera, entre baixes i lesionats, surt golejat davant del líder...amb una gran actuació del porter Artur.
  •  La derrota deixa dos jugadors més a la infermeria i ja en van ... 

 

 

 El partit contra el Martorell és un d'aquells que es qualifica com "no és de la nostra lliga", però que sempre ve de gust jugar: és el líder, cap partit perdut en el que portem de Campionat...  i si en treus alguna cosa fa que la moral pugi. Però quan les circumstàncies et porten cap a no poder ni competir-lo des del minut 20...Koniec.

 

 El Piera es presentava al camp del líder molt just d'efectius, amb només un jugador de recanvi ...i alguns jugadors tocats i entre cotonets. Així les coses, el Piera va començar el partit molt seriós, deixant la iniciativa al Martorell, tancant-se bé al darrere i mirant de sortir a la contra. El domini local era total i fruit d'això va ser l'u a zero marcat al minut 17 de partit. Prèviament el porter Artur ja s'havia erigit en protagonista amb diverses aturades de mèrit. Tot i això, el partit estava obert...fins que va arribar el minut 21 on Moisés es va haver de retirar del terreny de joc lesionat. Un minut després, Javi queia també lesionat, però per manca de banqueta va haver de jugar lesionat el que quedava de la primera part...que era molt! A partir d'aquest moment començà un autèntic calvari per als pierencs qui, entre lesionats i tocats van fer el que van poder davant d'un Martorell que va marcar el segon al minut 32, el tercer al minut 37 i el quatre a zero al minut 44. Amb aquest resultat va acabar la primera part i les perspectives per a la segona eren molt negres vist com estava l'equip.

A la segona part, però, el Piera va treure forces d'on  no n'hi havia, es va tancar al seu camp i a base de ganes, compromís i esforç va aconseguir que el Martorell només marqués dos gols, un al minut 60 i l'altre al minut 64. Un Martorell que hi anava a totes - com si li anés la vida!!- i que va tenir moltes i clares ocasions per augmentar el resultat, però la magnífica actuació del porter pierenc Artur i la lluita de tots els jugadors, lesionats i no lesionats, va evitar un resultat que hauria pogut ser molt dolorós. El partit deixa dos lesionats més que, afegits als que ja hi havia, fan un total de deu els jugadors pierencs que no podran jugar el proper partit. A part d'això cal veure com evolucionen altres jugadors que van acabar el partit molt tocats. Com diu el tòpic: "És el que hi ha"!

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Palà, David, Joan Gallego, Mario, Moisés, Jordi Martínez, Víctor, Javi, Jesús i Ferran. També Vicete i Franki. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Daniel Merino Hernández, molt bé. Sense problemes. No va mostrà cap targeta a cap dels dos equips.

 

No hay comentarios: