domingo, 4 de octubre de 2020

VAE PIERA 1 CF VILADECAVALLS 0

 

CURTA VICTÒRIA PER A UN BON PIERA

  • Un gol de Jordi Martínez al minut 90 dona la victòria a un Piera que va merèixer més.
  • Treballat triomf davant d'un equip molt lluitador i intens.
 
 
 
 
 
 
 
Sempre és bo començar guanyant. Però no és menys cert que l'important no és com es comença sinó com s'acaba. Sigui com sigui, i tenint en compte que els dos tòpics futbolístics són certs, nosaltres ens quedem en el bon partit que va fer ahir l'equip, en les bones  transmeses ... i en el fet que la porteria va quedar a zero!
 
Els  primers cinc minuts van ser de domini visitant tot i que sense crear veritables ocasions de perill. A partir d'aquí, però, el Piera es va anar assentant al camp i al  minut 13 ja va crear la primera ocasió quan una falta llançada per Juanjo és rematada de cap per Jordi Martínez i la pilota surt desviada per molt poc. Pocs minuts després és Ferran qui té una altra clara ocasió, però el seu xut, sense a penes deixar botar la pilota, se'n va als núvols. El partit era bonic, intens, amb molta lluita per part dels dos equips, amb un Viladecavalls, però, que li costava crear ocasions i només ho feia amb faltes que sortien molt desviades. Al minut 27 és Jordi Martínez qui la té, però el seu xut surt fora. Els pierencs ho estaven fent bé, però faltava l'encert en la passada final als davanters per aconseguir el gol . L'equip, seriós en defensa, no va donar cap opció clara als davanters visitants. Una oportunitat de Jesús al minut 40  va ser la darrera jugada d'una primera meitat on el Piera hauria merescut algun golet.
 
La segona part va començar amb un Piera decidit a anar per al parit. Així, una falta llançada per Edu al minut 48  no va entrar per be poc. Qui hauria pogut marcar -i possiblement el signe del partit hauria canviat- hauria estat el Viladecavalls al minut 52 quan un xut de fora l'àrea que anava a gol és desviat a córner pel porter Artur en una intervenció excel·lent. Va ser la gran oportunitat dels visitants ja que pràcticament no van disposar de cap altra ocasió per marcar. Al minut 76 una bona combinació entre Ferran i Jordi acaba amb la pilota als peus de Moisés qui, amb tot a favor, no encerta a marcar. Minuts després l'àrbitre no veu un clar penal fet sobre Ramon i a la jugada següent el porter endevina la intenció del xut de Moisés quan tothom ja cantava el gol. I quan semblava que el partit acabaria amb empat a zero, al minut 90, baixada de Ferran per la dreta de l'atac pierenc, passada al centre de l'àrea a Moisés que la posa  a l'esquerra per a què Jordi Martínez aconsegueixi de xut ras el gol de la victòria pierenca. Un gol que feia justícia al que havia vist al llarg dels 90 minuts.
 
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo, Joan Gallego, Turri, Jesús, Edu, Franki, Ferran, Jordi Martínez i  Moisés. També Juanra, Víctor, Andrés, Guillermo i Ramon.
 
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. H. Kossiri, bé. Va ser un partit a estones dur per part d'ambdós equips i per això l'àrbitre va haver de mostrar força targetes grogues. Per part dl Piera en van veure : Juanjo, Ferran i Juan Gllego. 
 

No hay comentarios: