domingo, 27 de septiembre de 2020

AMISTÓS PRETEMPORADA : VAE PIERA 4 UE POBLE SEC 1

BONES SENSACIONS!!

El Piera es va imposar per quatre gols a un al Poble Sec en l'amistós jugat ahir dissabte al camp de futbol municipal de Piera.

El partit va ser molt disputat  amb una primera part força interessant on els dos equips van fer mèrits per a marcar. Va ser el Piera, però, qui va marcar primer amb un gol de Ferran al minut 29. El Poble Sec va reaccionar i va disposar de bones ocasions per empatar, però la defensa i el porter van estar molt bé i finalment s'arribà al descans amb l'1 a 0.

A la segona part el domini va ser dels visitants, però el Piera a la contra es va mostrar letal . Jordi Martínez , al minut 67, aconseguia el segon després d'una jugada de contracop molt ben trenada. El Poble Sec es llançà a per totes sobre la porteria local i el Piera va començar a patir i més quan al minut 80  els barcelonins escurçaven distàncies. Minuts abans, el Poble Sec havia fallat un penal més que discutible .Amb el dos a un , però, en un altre contracop, Moisés marcava el tres a un  al minut 87 deixant pràcticament el partit enllestit.Ja en temps afegit Ferran aconseguia el doblet deixant el definitiu quatre a un al marcador.

Bones sensacions d'un Piera que s'ha reforçat bé de cara a encarar una temporada que es preveu complicada ...i difícil!

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Guillermo, Joan Gallego, Juanjo, David, Johnnie, Franki, Palà, Ferran, Moisés i Jordi Martínez. També : Víctor, Juanra, Andrés, Turri, Jesús i Fran.

Gols : 1-0 Ferran (29') 2-0 Jordi Martínez (67') 2-1 (80`') 3-1 Moisés (87') 4-1 Ferran (90+1)