sábado, 4 de mayo de 2024

VAE PIERA 2 UE SAN PANCRACIO 1

QUAN EL QUE COMPTA NO ÉS JUGAR BÉ SINÓ ELS PUNTS

  • Un golàs de falta directa de Fran al minut 87 dona els tres punts al Piera.
  • Mal partit, en general, on qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar.


El partit contra el San Pancracio és d'aquells  en què l'important no és jugar bé...sinó guanyar-lo. I el Piera el va guanyar, sense jugar bé, sense fer un bon futbol, patint en alguns moments (no gaires)...Tot això, sí, però el va guanyar. Eren tres punts importants, molt importants i es van quedar a casa.


Als deu primers minuts de partit no va passar amb prou feines res d'interessant. Va ser al  minut 13 quan una bona jugada col·lectiva del Piera va acabar amb un xut final de Ferran que treu un defensa de sota els pals! El partit no era bo, amb un Piera que mig dominava i un San Pancracio que la tocava molt bé però que no inquietava gens l'àrea local. Els pierencs ho provaven amb jugades per banda esquerra sobretot, però les centrades finals mai no trobaven rematador. Al minut 22 una falta llançada per Johnnie a punt està de rematar-la a gol Héctor. Al minut 29, gran jugada de Mario i Zeus per banda esquerra, amb centrada del primer a l'interior de l`'àrea i remat de Zeus al fons de la porteria. Un gol molt bonic en la seva elaboració! El San Pancracio reaccionà tímidament, però només amb faltes posava una mica l'ai al cor dels pierencs, com la que al minut 40 surt fora per damunt de la porteria de Carlos. Amb un a zero va finalitzar la primera part. 

La segona part va començar malament per als locals quan al minut 48, després d'una pèrdua de pilota en atac, el San Pancracio muntà una contra molt ben portada que acabà amb el gol de l'empat. A partir d'aquí ben poca cosa, tant per part d'un equip com de l'altre. El Piera que ho intentava, però sense massa encert, davant d'un rival que semblava que l'empat ja li estava bé. En aquesta fase del partit, el Piera ho provà amb xuts de lluny d'Héctor (minut 57 i 85) que posaren a prova el porter visitant, o una rematada de cap de Ferran que surt fora per poc. El més perillós del San Pancracio va ser un xut al minut 58 que surt fora. I quan tothom veia l'empat com a resultat final, al minut 87, una falta directa fora l'àrea magistralment llançada per Fran es converteix en el dos a un després d'entrar per tota l'escaire de la porteria visitant: un autèntic golàs! En els minuts restants (més els de descompte)  el marcador no es va moure i així el Piera aconseguí tres punts d'or en un partit molt discret, sobretot a la segona part.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Xúster, Xapa, Palà, Mario, Zeus, Vicente, Héctor, Ferran, Johnnie i Fran. També: Ivan, Àlex, Monty, Javi, Òscar, Jesús i Jordi López.

ÀRB ITRE: Xiul'a el col·legiat Sr. Jordi José Barrera, regular. Es presentà tard al partit i per això aquest no començà fins a dos quarts tocats de cinc. Mostrà targetes grogues als pierencs Monty, Héctior i Fran. 

 

No hay comentarios: