sábado, 20 de abril de 2024

VAE PIERA 0 CAN BUIXERES 3

EL LÍDER VENÇ...PERÒ NO CONVENÇ!!

  • El Piera va jugar de tu a tu a un líder i va tenir opcions fins al tercer gol al minut 95.
  • Un Can Buixeres que va marcar tres gols en quatre arribades, contrasta amb el poc encert dels pierencs... que van fer dos travessers!


El Piera va jugar de tu a tu líder en un partit caracteritzat per l'efectivitat davant de porteria de l'equip visitant i el poc encert dels pierencs... que van arribar a estavellar dues pilotes al travesser. Però el futbol és així i no sempre guanya qui més ocasions té sinó qui més gols marca i ahir, aquest equip va ser el Can Buixeres.

 

Una ocasió clara al minut 1 que Carlos salva amb el braç va ser pràcticament tot el balanç ofensiu d'un líder que no va ser superior al Piera a la primera part. Pel seu cantó, els pierencs van començar bé i, tot i la lesió de Monty al minut 5, al minut 11 ja es van acostar a l'àrea visitant on es va reclamar un penal clar  que l'àrbitre no va voler veure. En la mateixa jugada, Antonio envia la pilota ran de travesser amb un xut amb molta intenció. El Can Buixeres tocava la pilota, però no generava gens de perill. Al minut 16 es lesiona Juanjo i al minut  34, en la millor ocasió d'aquesta primera part, Zeus no encerta a marcar quan es planta sol davant del porter. Tres minuts més tard, una bona jugada per banda dreta entre Zeus i Xúster a punt està d'acabar en gol. El Piera ho estava fent bé, però li faltava encert. I en futbol, si no aprofites les ocasions ho acabes pagant: minut 45, en la segona arribada a la porteria pierenca, el Can Buixeres marcava el zero a un. Gerro d'aigua freda... i cap al vestidor!

La segona part...més del mateix. Al minut 58 Fran xuta fora i al 62 un xut del davanter pierenc s'estavella al travesser i la jugada següent l'àrbitre assenyala cessió al porter. La consegüent falta dins l'àrea, Johnnie l'envia altra vegada al travesser quan tothom veia el gol de l'empat. El líder estava còmode defensant la seva àrea davant d'un Piera voluntariós, però imprecís. Al minut 71, en la tercera arribada a l'àrea pierenca, en una contra, els visitants marquen el zero a dos: increïble! El gol deixà molt tocat un Piera que ho seguí intentant, però sense massa encert davant d'un líder que es dedicava a perdre temps i més temps. Al minut 77, una centrada de Guillermo és rematada de cap per Fran i la pilota surt llepant l'escaire. El mateix Guillermo provà el xut sense fortuna al minut 85. Al minut 94, després d'una falta directa, el Can Buixeres marcà el tercer mostrant així una efectivitat màxima: quatre arribades, tres gols!

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Xúster, Juanjo, Ivan, Guillermo, Monty, Johnnie, Fran, Ferran, Antonio i Zeus. També : Lucas, Jordi, Xapa, Vicente, Javi, Àlex, Héctor.

ÀRBITRE: Actuació més que regular del col.legiat Abderrahman Bouyadmaren. Mostrà targetes grogues als pierencs Guillermo, Lucas i Àlex. També a trres jugadors visitants.

 

No hay comentarios: