domingo, 14 de abril de 2024

UE VILADECANS 4 VAE PIERA 2

EL PIERA ES DEIXA TRES PUNTS EN UNA SEGONA PART PER OBLIDAR

• El Piera fa una molt bona primera part, però paga molt car no tancar el partit (1 a 2).
  • Dos gols als darrers deu minuts deixen el Piera sense un premi mínim que potser mereixia.

El Piera va fer una molt bona primera meitat arribant al descans guanyant per un gol a dos i oferint bones sensacions. Una mala segona part, però, amb dos gols encaixats als darrers deu minuts de partit, van penalitzar mab excés un equip que, potser, s'hauria merescut una mica més. Ànims i sempre força Piera!

Encara que els locals s'avançaren al minut 11 en una jugada on es reclamà fora de joc, va ser el Piera qui millor va jugar als primers quaranta cinc minuts. Al minut 18, una passada filtrada d'Antonio a Zeus deixa a aquest darrer en una situació immillorable per marcar el gol de l'empat. Encara no ha havien acabat d'assimilar-ho els locals quan una jugada iniciada pel porter Carlos, amb passada a Zeus, passada llarga d'aquest per banda dreta a Ferran i la centrada d'aquest la remata amb el cap Monty posant l'un a dos al marcador. Una jugada molt bonica! El Piera ho estava fent bé, amb passades llargues buscant Fran o entrant per bandes, però sense encert en els metres finals com  quan Mario, per banda esquerra, entra fins a la cuina amb una passada de la mort a l'interior de la petita    que ningú no aprofita. El Viladecans ho intentava, però només amb xuts de falta sense massa perill. A partir del minut 35, però, el panorama va canviar. Després que Carlos fes dues aturades seguides increïbles, els locals van tancar el Piera al seu camp i els anoiencs van començar a passar-ho malament fins al punt que els locals haurien pogut empatar el partit al minut 42...però una altra vegada Carlos es va encarregar de deixar la jugada en només un ensurt. Amb un  a dos es marxà al descans.

Molta, molta calor a Viladecans
La segona meitat (amb molta, molta calor) va començar amb un Viladecans que va sortir molt fort, disposat a remuntar davant d'un Piera cansat, però que es defensava bé. Els primers quinze minuts es va veure un joc lleig, amb faltes i faltetes, targetes grogues per ambdós equips, pèrdues de temps... i poc, molt poc futbol. El domini era total del Viladecans, però sense crear perill. El Piera havia perdut completament el mig camp i, tot i que ho intentava, li costava Déu i ajut generar jugades de perill. Un exemple del que van ser aquests minuts és que el primer xut amb cert perill (és un dir) dels locals no arribà fins al minut 68 i l'aturà Carlos sense problemes. En aquest context va arribar el minut 71: pèrdua de pilota en zona compromesa i xutàs del davanter local, de fora l'àrea, que entra per l'escaire: un autèntic golàs! El gol enfonsà els pierencs i els deixà sense reacció. Els locals, esperonats pel gol, davant un Piera noquejat i cansat, marcaren el tres a dos nou minuts després. Al  minut 85, i traient forces de no sé on, en una de les poques arribades a l'area rival, es reclamà un penal per mans clares d'un jugador del Viladecans. Hauria pogut ser l'empat, però l'àrbitre no en va voler saber res. A la jugada següent (minut 87), amb el Piera bolcat per aconseguir el tercer, en una contra, els locals marcaren el definitiu quatre a dos amb què finalitzà el partit.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Guillermo, Juanjo, Àlex, Mario, Zeus, Antonio, Palà, Monty, Ferran i Fran. També : David, Ivan, Lucas i Jordi.

ÀRBITRE: Regular l'actuació del col·legiat Sr. José Luis Márquez. Mostrà targetes grogues als pierencs Mario i Monty. També veieren targeta groga quatre jugadors locals. Expulsà, en el temps afegit, el jugador nº 8 del Viladecans per doble groga.