domingo, 28 de abril de 2024

CF SANT JUST 3 VAE PIERA 0

EL PIERA SURT DERROTAT DAVANT D'UN SANT JUST MILLOR

 

  • El Sant Just va demostrat per què és el segon classificat i aspirant al títol.
  • El Piera va competir, però els locals van ser molt superiors, sobretot a la primera part.



El partit d'aquest dissabte contra el Sant Just són aquells que en futbol es diu que "no són de la nostra lliga". El segon classificat del campionat, amb clares aspiracions per guanyar la lliga, es va mostrar molt superior a un Piera que va lluitar, va competir, però que no va tenir cap opció per aconseguir algun resultat positiu.

Tot hauria pogut canviar - o no?- si Vicente, al minut 2, hagués marcat en la que va ser l'ocasió més clara del Piera en tot el partit. No va ser així i a partir d'aquí els locals van passar a dominar el partit i a generar ocasions de gol que no van entrar per la poca punteria dels davanters o per la bona actuació del porter pierenc Xavi Boix. Amb el domini total de l'equip local, al minut 25, va venir l'un a zero i vuit minuts més tard el dos a zero amb què acabà una primera meitat on els piertencs amb prou feines si van inquietar massa la porteria del Sant Just, però sí que es van defensar força bé davant d'un equip que volia més gols.

La segona part va ser com la primera, amb un Sant Just dominador i un Piera a qui se li van lesionar tres jugadors i que va haver de lluitar al límit de les seves forces per obtenir un resultat digne. Un gol dels locals al minut 56 va deixar el resultat final en un tres a zero i que permet veure la diferència que hi ha, avui en dia, entre els dos equips.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Xavi Boix, Mario, Àlex, Xapa, Xúster, Palà, Antonio, Zeus, Vicente, Lucas i Javi. També: Guillermo, Ricardo i Jesús.

ÀRBITRE: Regular l'actuació del Sr. col·legiat Sr. Rubén Martín Tarrío. Mostrà targetes grogues als pierencs Palà, Lucas i Xúster. També a un jugador local.


 

No hay comentarios: