domingo, 18 de diciembre de 2022

VAE PIERA 4 CF CORBERA 2


 EL PIERA ACOMIADA L'ANY AMB UNA MERESCUDA VICTÒRIA

  • Bon partit dels pierencs davant d'un Corbera que no posà les coses fàcils.
  • Fran, amb un hat trick, arriba al seu gol 100 amb el Piera 

 

 

 El Piera marxa de vacances de Nadal amb una victòria i tres punts. Sempre és important tancar l'any amb una victòria i si és contra un dels primers classificats encara més. A la carta als Reis d'Orient només la ràpida recuperació de tots els jugadors lesionats.

Els partit entre Piera i Corbera sempre són intensos i potser per això els pierencs van sortir molt motivats i ja al minut 2 Jesús tenia la primera gran ocasió per marcar, però el seu xut es va estavellar al pal. Un minut després l'ocasió és per a Fran amb un xut que aturà el porter. El Corbera amb prou feines inquietava la porteria local, però en el primer xut entre els tres pals va marcar el zero a un: pilota morta al mig camp, el davanter visitant que veu el porter avançat i xutàs des d'aquesta distància que entra al fons de la porteria. El gol en contra esperonà el Piera que va disposar de bones ocasions per marcar. Així, al minut29, Fran remata amb el cap a fora una falta a l'interior de l'àrea. Els locals buscaven l'empat davant d'un Corbera que es tancava bé al darrera, però inofensiu al davant. Al minut 38 el bon joc pierenc va obtenir el seu fruit: passada llarga de Juanjo a banda dreta, jugada per l'extrem de Ferran amb centrada a l'àrea i remat de Fran a gol. Era l'empat a un amb què s'arribà al descans i que feia una mica de justícia al que s'havia vist a la primera part.

La segona part no va començar bé per als pierencs ja que al minut 55, un fora de joc mal fet feia pujar l'u a dos al marcador. El gol no enfonsà els anoiencs sinó tot el contrari: al minut 57 Jesús culmina una bona jugada per banda dreta amb un xut que torna a estavellar-se al pal i dos minuts després, el mateix Jesús assisteix Fran dins l'àrea per a què aquest marqui l'empat a dos. El dos a dos va fer despertar el Corbera que al minut 64, amb un xut que aturà Artur, va avisar que no es conformava amb l'empat. Però el Piera va continuar fent les coses ben fetes i al minut 68 Fran marcava el tres dos després d'una jugada personal per banda esquerra. El Corbera reaccionà i al Piera van començar a entrar-li totes les pors. Davant d'uns locals molt nerviosos, als darrers deu minuts de partit, els visitants van disposar de tres claríssimes ocasions per a marcar que només la gran actuació del porter local Artur va evitar-ho. En el temps afegit, una falta centrada per Pau a l'àrea és rematada de cap per Ferran al fons de la porteria i suposà el quatre a tres final amb què finalitzà un partit molt disputat i que, tot i el patiment final, el Piera va merèixer guanyar.

ALINIACIÓ VAE PIERA:Artur, Òscar, Pedro, Ivan, Mario, Ferran, Palà, David, Juanjo, Jesús i Fran. També: Unai, Joan Gallego i Pau.

ÀRBITRE:  Xiulà el Sr. Joan Ramon Canadell, regular. Mostrà targetes grogues als pierencs Mario, Joan Gallego i a l'entrenador Jesús. També mostrà targetes a jugadors visitants.

No hay comentarios: