domingo, 30 de enero de 2022

PENYA BLANC I BLAVA DE SANT FELIU 1 VAE PIERA 3


 EL PIERA ACABA LA PRIMERA VOLTA AMB VICTÒRIA

  • Treballat triomf d'un bon Piera i tres punts més per seguir creixent.
  • La segona part dels pierencs, que van acabar amb deu per expulsió, clau del merescut triomf.  

 

 Fi de la primera volta. Hora de fer balanç. Després d'un mal inici per les nombroses baixes i lesionats, a mesura que l'equip ha recuperat efectius les sensacions són bones i segur que -de seguir amb aquesta línia- la segona volta serà millor. Però en futbol...

 

La primera part del Piera no va ser bona. Els pierencs van sortir espessos, poc intensos i ja al minut 11 la Penya va disposar de la primera ocasió, però la vaselina del davanter davant d'Artur va sortir fora. El Piera semblava cansat, sense idees, però tot i això, al minut 24, una jugada de Jordi Martínez sortint des del mig camp, després de driblar diversos contraris, acaba amb una assistència a  Ferran qui aconsegueix el zero a un. Però poc va durar l'alegria ja que cinc minuts després, una pèrdua de pilota al mig camp deixa el davanter local sol davant del porter pierenc i marca el gol de l'empat. El partit no era bo, al Piera li costava lligar jugades...però tampoc la Penya creava massa perill. En aquest tram final de la primera part, la millor ocasió del Piera la va tenir Jordi Martínez, però el seu xut, sol davant del porter, va sortir fora. La de la Penya va arribar al minut 44...però el seu davanter no l'encerta quan ho tenia tot a favor. Amb empat a un acabà una primera part on el millor per als pierencs era el resultat.

La segona part  va ser molt diferent. Amb petits retocs a les línies es va veure un Piera més intens, tocant més la pilota, mostrant-se més solidari i creant bones ocasions de gol. Al minut 47 ja van avisar amb un xut de Lucas que atura el porter i un minut després, el mateix jugador, sol davant del porter la tira fora quan ja es cantava el gol. En ple domini visitant, al minut 50, l'àrbitre va assenyalar un penal favorable al Piera que Juanjo va convertir en l'u a dos. La Penya reaccionà i al minut 60, en una contra, el davanter local no encerta a marcar quan estava sol davant d'Artur. La resposta pierenca al minut 67: passada de Ferran a Lucas i el xut d'aquest darrer l'atura bé el porter. Va ser l'ocasió prèvia al tercer gol pierenc: passada llarga de Juanjo a l'espai on rep Jordi Martínez qui es planta sol davant de porteria i bat per baix al porter. Semblava que era el gol de la tranquil·litat, però al minut 80, l'àrbitre expulsà per doble groga al pierenc Guillermo la qual cosa complicà les coses al Piera. I aquí és on es veié el Piera més solidari, més lluitador, que es replegà al seu camp, va tancar totes les línies de passada i no deixà pràcticament cap ocasió clara a la Penya. Només al minut 91, amb un xut de fora l'àrea que aturà Artur, es va posar en perill el resultat. Per altra banda, la darrera oportunitat encara la tingué Ferran al minut 93, però el seu xut el va aturar el porter. Finalment, amb un gol a tres va acabar un partit on el Piera va aconseguir tres punts per a continuar la bona ratxa.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Palà, Juanjo, Ivan, Andrés, Joan Gallego, David, Moisés, Jesús, Ferran i Jordi Martínez. També : Franki, Guillermo, Pau, Lucas i Juanra.

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Germán Molero Fibla, francament malament. La segona targeta groga mostrada a Guillermo va ser totalment injusta. Mostrà també targetes grogues a Joan Gallego i Jordi Martínez per part del Piera i a dos jugadors de la Penya.

ATENCIÓ : Podeu Veure el reportatge del partit  VAE PIERA-POBLE SEC que ens va fer el Pep Borràs a  https://www.youtube.com/watch?v=c8wRWVMr6d4. No us el perdeu!!

No hay comentarios: