UE SANT PAU 1 VAE PIERA 4

EL PIERA EN TÉ PROU AMB 45 MINUTS PER GUANYAR A SANT PAU

•  Una bona primera meitat del Piera deixa sentenciat el partit (0-4).
  • Els pierencs no van donar cap opció a un sant Pau molt lluitador.

Tocar de peus a terra. Aquest era el missatge dels jugadors després de la contundent victòria al camp del Sant Pau per un gol a quatre. S'han fet sis punts de sis possibles i tot i les bones sensacions que transmet l'equip, queda molta lliga i partits contra equips molt forts. Cal gaudir del moment, però sabent qui som i d'on venim.

Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci per la mort del Sr. Antoni Jardí, membre de la Junta Directiva de l' Agrupació Autònoma de Veterans de Catalunya.

Ja en els primers compassos del partit es va veure que  el Piera era superior al Sant Pau qui pràcticament no va crear ni una jugada de perill en tota la primera meitat. Al minut 13 la primera ocasió per Víctor, però el seu xut, molt tou, l'atura el porter. El gol es veia venir i tres minuts més tard, una assistència de David a l'espai  és aprofitada per Jordi Martínez per batre el porter local i fer pujar el zero a un al marcador. El domini pierenc al mig camp era total i al  minut 21 una altra passada al buit, en aquest cas d'Edu, habilita una altra vegada Jordi Martínez que marca el segon. Al  minut 31 la torna a tenir Jordi Martínez, però el porter rebutja amb els peus quan ja es cantava el gol. El Sant Pau volia reaccionar, però els pierencs es mostraven molt forts al mig, segurs al darrere i letals al davant.Al  minut 35, en una altra jugada buscant l'espai iniciada al mig camp, la pilota cau  a peus de Jesús qui aconsegueix desmarcar-se i batre el porter d'un xut ras i col·locat. Era el zero a tres. El Piera en volia més i al minut 43, en un córner assajat, David la posa al primer pal on Edu remata de cap al fons de la xarxa del Sant Pau el que seria el seu primer gol com a jugadors de l'equip. Amb 0 a 4 va finalitzar la primera part.

A la segona part el Piera es va relaxar i el Sant Pau va començar a creure en la remuntada, sobretot quan al minut 50 aconseguia marcar i reduir distàncies. El Piera va abaixar una mica el ritme tenint en compte el resultat, però tampoc això va fer que els locals creessin cap jugada de perill al llarg de la segona part. El Piera, en canvi, sense jugar bé en va crear cinc de clares. La primera  al minut 65 quan Ica xuta ran de pal. Al minut 80, Jesús envia la pilota al travesser i al 84 Edu no marca per autèntica mala sort. Al  minut 89 una assistència de Víctor a Jordi Martínez acaba amb un xut d'aquest llepant el pal i un minut després, el mateix jugador envia un xut al travesser en el que hauria pogut ser el seu primer hat trick de la temporada (anteriorment l'àrbitre va anul·lar-li un gol per un més que discutible fora de joc).
Finalment, clara i merescuda victòria pierenca  en un camp on sempre li havia costat guanyar.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Guillermo, Juanjo, Juanra, Turri, Edu, David, Palà, Jesús, Jordi Martínez i Víctor. També : Andrés i Ica.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Toni Montes Rodríguez, molt bé. No mostrà cap targeta a cap dels dos equips.