viernes, 26 de junio de 2020

COMIAT

Avui ens ha deixat el que ha estat el President dels Veterans de l'AE Piera durant molts anys.
Se'n va un lluitador incansable, un bon home, un president amb totes les lletres. Ell ha estat l'artífex del que ara som i serem els Veterans. Ell com ningú tenia clar que per damunt de resultats,de classificacions, de  partits guanyats o perduts el més important era la companyonia, el bon ambient, l'amistat que havia d'estar sempre present. Ell és qui va convertir l'equip de futbol  dels veterans de l' AE Piera en molt més que un equip, en la gran família que som ara i que creix temporada a temporada.
Però també se'n va un amic, un bon amic amb qui hem compartit moments bons i dolents, somriures i plors, derrotes i victòries, emprenyades i alegries. Ja no tornarem a fer aquelles encaixades de mans a veure qui premia més fort, ni ens trobarem als Arcs, ni tampoc no baixaràs més al vestidor per parlar amb el teu equip... no, Baena, això no tornarà més. 
Ens quedem amb el teu somriure, amb la teva manera tan particular d'entendre el futbol, amb els teus consells, amb la teva mania per la feina ben feta, amb la teva dèria per cuidar els detalls.
Tu sempre deies que el millor de marxar és tornar. Has marxat, amic, però tornaràs perquè ningú no mor si es manté viu en el cor de la gent que l'ha estimat. I tu, Baena, siguis on siguis ara, sempre estaràs en el nostre. 

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt bonic, doncs sí, ell per damunt de tot era una gran persona, no crec que ningú ho pogui olvidar, esperen poder fer algún petit recordatorio desde el fútbol quan tot aixó engegui en aquest any tant estrany..., fins aviat Siscu ❤