domingo, 1 de marzo de 2020

VAE PIERA 2 PBB SANT FELIU 4


PAS ENRERE!
  • Derrota justa d'un Piera en una segona part per oblidar.
  •  La bona actuació del porter i els pals van evitar una derrota major.





Hauria pogut estar una bona jornada  ja que els  rivals més directes del Piera van perdre els seus respectius partits. Però no, els pierencs van fer uns vint primers minuts molt bons on fins i tot s'haurien merescut un golet més, però un partit té noranta minuts i la segona part que va fer l'equip , com a mínim és preocupant.
 

Ica, en el moment d'entrar al camp 
El Piera va començar molt bé el partit, portant la iniciativa, dominant el seu rival, tot i que va ser la Penya qui va tenir la primera ocasió al minut 14 quan envià una pilota al pal. a la jugada següent, una bona jugada col·lectiva del Piera per banda dreta la culmina Jordi Martínez , molt atent i astut, en el que seria el primer gol pierenc. el Piera ho estava fent bé, i al minut 18 Pau té el segon a tocar, però el seu xut surt ran de pal. I quan millor ho feien els locals, al minut 21, una pèrdua de pilota en zona de risc genera una jugada de contracop que acaba amb el gol de l'empat  a un. El Piera va seguir  jugant bé i al minut 25, un centre-xut de David a l'àrea és rematat per Ferran qui posa el dos a un al marcador.A partir d'aquí, però, la cosa canvià i va ser la Penya qui es va fer amb el partit i ja al minut 27 va disposar d'una bona ocasió, però la vaselina del davanter va sortir fora. al minut 32, en ple domini visitant i desconcert local, artur envia a córner una pilota que entrava. Va ser el preludi del gol de l'empat que va venir al minut 42 i que va deixar  l'empat a dos a la mitja part.
La segona part va ser dominada de cap a peus per la Penya, davant d'un Piera desconegut, sense intensitat, poc solidari, res a veure amb el dels primers vint minuts de partit . Ja al minut 58, Artur atura un remat de cap que entrava  i al 64 una fora de banda favorable al Piera, a l'àrea de la Penya, es convertia en una contra de tiralínies dels de Sant Feliu que situava el dos a tres al marcador. Increïble la jugada del gol! Aquest gol va fer molt mal i ja res no va ser el mateix a partir d'aquí.En ple desconcert local, al minut 68 la Penya enviava una pilota al travesser i un minut més tard, un error en la sortida de pilota és aprofitat pels davanters visitants per clavar el quart gol que deixava glaçats els pirencs : en cinc minuts s'havia passat de l'empat a dos al dos a quatre! Sense capacitat de reacció, un Piera trencat, fent cadascú la guerra pel seu costat,  va ser incapaç de generar ni una sola jugada de gol a no ser en alguna falta ran d'àrea sense massa perill. I encara sort que en el temps que quedava, els pals,  els davanters de la Penya (perdonant gols cantats) i el porter local Artur (amb grans aturades) van evitar una derrota major.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Guillermo, Juanjo, Juanra, Joan Gallego, Moisés, Pau, David,Ferran,Jordi Martínez i Muski. També : Jordi Blanco, Andrés, Héctor, Lucas, Ica , Jesús, Víctor i Ramon.
ÀRBITRE : xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia, bé. Mostrà targetes grogues als pierencs Jesús i juanjo i a dos jugadors visitants.
 

No hay comentarios: