domingo, 8 de marzo de 2020

CF BARCELONETA 3 VAE PIERA 7

EL PIERA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA
  • Important victòria pierenca després de remuntar un 3 a 0 al minut 30 de partit.
  •  Bona segona part del Piera, amb hat trick de Ramon, que fan sumar tres punts importantíssims.

Feia moltes jornades que el Piera no guanyava un partit, moltes...massa. És per això que la victòria davant el Barceloneta, més enllà del resultat - que també és important evidentment!- ha de ser un punt d'inflexió per a l'equip de cara als importants partits que s'acosten. Cal tornar a recuperar sensacions, competir cada partit.

El Piera va començar el partit dominant i creant ocasions de gol que no van entrar per autèntica mala sort. La més clara la va tenir Jordi Martínez, però no va encertar davant del porter local. La resposta del Barceloneta va ser un xut que Artur desvià a córner al minut sis de partit. El matx era molt obert, amb un Piera que creava perill, però sense definir en els metres finals i un equip local que al minut 8 va aconseguir el seu primer gol després d'una badada defensiva. El gol deixà estabornit un Piera que veia com, al minut 18, rebia el segon gol  després d'una jugada desafortunada.La reacció pierenca va venir cinc minuts després amb una jugada de Jordi Martínez per banda esquerra , però el seu xut sortí llepant el pal. Al minut 29 és Ferran qui té l'ocasió per marcar, però el seu xut surt desviat. El Barceloneta, amb un joc molt senzill i sense complicacions, portava molt perill per banda dreta i va ser precisament per aquí on, al minut 30, un xut ras i dur del seu davanter va suposar el tres a zero.La reacció del Piera va ser ràpida i la sortida al camp de Ramon va ser determinat ja que al minut 35 una centrada de Ferran per la dreta al segon pal és rematada per Ramon aconseguint el primer gol pierenc. Aquest gol va fer entrar el Piera al partit i el mateix jugador va tenir el segon , però la seva vaselina va sortir fora. Al minut 40, falta que treu ràpidament Lucas per damunt de la defensa als peus de Ramon i xut d'aquest  que significa el segon gol per al Piera. Amb 3 a 2 es va arribar a la mitja part.
Eufòria al vestidor pels tres punts

El Piera va començar molt fort la segona part davant d'un equip que només disposava d'onze jugadors. Al minut 58, pilota centrada per Ferran des de la dreta i Ramon que marca l'empat a tres de cap: hat trick i remuntada que es va culminar al minut 65 quan un xut de Ferran és refusat pel porter i Víctor, molt atent , remata al fons de la xarxa el quart gol. Els locals  van reaccionar tímidament i van reclamar l'expulsió del porter  Artur quan aquest va fer caure el davanter fora de l'àrea i l'àrbitre només li mostrà la groga. A part d'aquesta jugada, el Barceloneta només va inquietar la porteria pierenca amb un parell de  faltes que sortiren altes. Al minut 72, en ple domini del Piera, un xut amb molt d'efecte de Jordi Martínez es converteix en el cinquè gol pierenc i tres minuts després una magnífica assistència de Víctor a Ferran acaba amb un xut ras d'aquest darrer que es converteix en el  tres a sis. El Piera jugava a plaer davant d'un equip trencat i cansat que acabà jugant amb deu jugadors per lesió i no disposar de recanvis. El setè i darrer gol  el marcà Jordi Martínez, al minut 83, després d'una jugada personal sortint del mig camp i superant per velocitat i força el seu marcador i batent el porter amb un xut ras i col·locat.
Finalment, golejada d'un Piera que torna a retrobar-se amb la victòria després de molts partits.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Guillermo, Juanjo, Jordi blanco, Andrés, Jesús, Joan Gallego, David, Ferran, Jordi Martínez i Moisés. També : Víctor, Lucas i Ramon .

ÀRBITRE  : Xiulà el Sr. Micael Erlich Hornes, sense complicacions, molt bé. Mostrà targeta groga al pierenc Artur i a dos jugadors locals.