domingo, 16 de febrero de 2020

ATLÈTIC INCRESA 3 VAE PIERA 3


AL PIERA SE LI ESCAPA LA VICTÒRIA AL MINUT 96
  • Bon partit d'un Piera que torna a deixar escapar tres punts als minuts finals.
  • Empat amb regust agredolç per un Piera sense sort.






 Els partits contra l'Atlètic Incresa- 5è classificat - són d'aquells que, abans de començar ,signaries un empat. Després, a mesura que passen els minuts i veient el joc d'un i altre equip penses que obtenir els tres punts és possible i per això t'emprenyes quan et marquen l'empat al minut 96... i de la manera com te'l marquen.

Els primers compassos del partit ja van mostrar un Piera que controlava el joc davant d'un Incresa força inofensiu.Al minut 5 Ferran disposa de la primera ocasió, però el seu xut, massa fluix, és aturat pel porter local. Al minut 16, una molt bona jugada col·lectiva del Piera per banda dreta acaba amb un xut de Moisés que també atura el porter. El Piera ho estava fent bé, i l'Incresa no acabava de trobar el seu lloc al camp i només en córners i faltes aconseguia crear una mica de perill. Al minut 19, una falta de David s'estavella al pal esquerra de la porteria local i d'allà rebota al pal dret davant l'astorament general. Va ser el preludi al gol que es veia venir : córner que llança Pau i rematada espectacular amb el cap de Juanra que aconsegueix el primer gol pierenc.El gol va fer reaccionar l'Atlètic Incresa que, al minut 30, va fer el primer xut amb intenció que va sortir fora. Al minut 41, una altra ocasió del Piera quan Jordi Martínez amb el cap no pot superar , d'esquena, el porter local. El Piera buscava el segon...i va venir al minut 43 : assistència magistral de Juanjo des de zona defensiva  pierenca a l'àrea rival a Jordi Martínez qui guanya per velocitat al seu marcador i afusella el zero a dos just abans del descans.
Només començar la segona meitat, al minut 53, Ferran ha d'abandonar el camp lesionat i el Piera es va quedar sense una peça clau per afrontar els segons quaranta-cinc minuts. Tot i això, al minut 59, una assistència de Víctor a Jordi Martínez propicia una cursa d'aquest darrer per banda dreta que se`n va de tots els rivals i fa la passada de la mort a Moisés qui aconseguiex el tercer gol pierenc.
El Sr. Adrià Cortés : bé, dialogant, sense protagonismes.
La reacció de l'Atlètic va ser ràpida ja que  al minut 64 aconseguia reduir distàncies després d'una bona jugada per banda esquerra. Els locals es varen bolcar a la porteria del Piera buscant un gol que els fes entrar al partit i els pierencs, cansats i sense canvis, es defensaven com podien i miraven de sortir a la contra. Com al minut 66 : Jordi Martínez rep la pilota al mig camp i comença una cursa driblant  contraris fins que el seu xut final, a la sortida del porter,  és desviat a córner per aquest darrer en una gran intervenció.Va ser la gran oportunitat per a tancar el partit ja que a partir d'aquí els locals van tancar el Piera a la seva àrea i van començar a creure en la remuntada. Al minut 75, una pilota penjada a l'àrea , ningú no la rebutja, i el davanter aprofita per a marcar el dos a tres. El quart d'hora que quedava va ser un atac i gol de l'Atlètic, però sense cap ocasió clara de gol : xuts de lluny, faltes a la barrera,córners i més córners...Així s'arribà al temps de descompte, llarg perquè hi havia hagut moltes interrupcions per atendre lesionats. I va ser precisament al minut 96 - l'àrbitre havia donat 7 minuts de temps afegit- quan els locals van marcar el gol de l'empat ...amb un xut on la fortuna va tenir molt a veure-hi. Finalment, repartiment de punts que va satisfer més als ocals que no pas al Piera.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Guillermo, Juanra, Juanjo, Andrés, Jordi Martínez , Pau, David, Ferran, Víctor i Moisés. També  : Muski.

ÀRBITRE . Xiulà el Sr. Adrià Cortés, molt bé. Mostrà targetes als pierencs Juanra i David.
 

No hay comentarios: