VAE PIERA 3 CF GELIDA 4

ELS ERRORS CASTIGUEN UN PIERA QUE NO VA MERÈIXER PERDRE
  • El Gelida aprofita els regals del Piera per emportar-se els tres punts.
  • Els pierencs tanquen la primera volta amb un derrota injusta.

Es fa molt difícil guanyar un partit quan al minut 23 ja es va perdent per zero a tres. I molt més per un Piera a qui aquesta temporada li costa marcar gols. Si hi afegim la manera com es van produir els gols...cal valorar molt la reacció que va tenir  l'equip i que ha de marcar un camí a seguir ara que comença la segona volta.

El Piera va començar el partit adormit, mancat de tensió, perdent la pilota aviat, imprecís en la passada.Amb tot, al minut 9,  Ramon va tenir una claríssima ocasió per marcar en un u contra u amb el porter que finalment no entrà quan ja es cantava el gol. I del possible 1 a 0 es va passar al zero a un a la jugada següent . Sense temps per reaccionar, al minut 11, un mal control defensiu deixa la pilota a peus del davanter gelidenc que marca a plaer el segon gol. Per acabar-ho d'adobar,al minut 23, un altre regal : falta rasa llançada des del mig camp que acaba amb la pilota  a l'àrea petita pierenca  -sense que ningú faci res per refusar-la!! - on el davanter visitant només ha d'empènyer-la dins de la porteria. No havia passat ni mitja hora i el Piera ja li havien marcat tres gols...i quins gols !!! Però en lloc d'enfonsar-se, els pierencs van tirar d'orgull i el partit va canviar, passant els locals a dominar i a acostar-se amb perill a l'àrea rival creient que la remuntada era possible. El Gelida, amb el resultat a favor, es tancà bé al darrera i  no va crear cap ocasió en els minuts que quedaven fins arribar al descans davant d'un Piera  incisiu ,però que li faltava finalitzar les jugades. Amb zero a tres, però veient-ho tot  possible, s'arribà a la mitja part.

La segona part va ser un atac i gol pierenc davant d'un rival que es defensava com podia. Al minut 65 una centrada de David a l'àrea és rematada de cap per Johnnie aconseguint el primer gol. Dos minuts després, una pilota pentinada per Juanra cau a Ferran qui marca el segon d'un xut creuat.El Piera era clar dominador davant d'un rival que només feia que treure pilotes com podia. Al minut 76, Jordi Martínez té l'empat a tocar, però el seu xut, sol davant del porter, surt incomprensiblement fora! Es mastegava l'empat, però al minut 82, en l'única arribada del Gelida a l'àrea fins al moment, un cop de cap sense cap perill, inofensiu, acaba al fons de la porteria pierenca amb una altra jugada increïble! Quedaven pocs minuts i el Piera, que no es donava per vençut, es va abocar a l'àrea visitant amb totes les seves forces .Al minut 90 , una deixada de Juanjo  a Fran acaba amb un xut d'aquest darrer que suposava el tres a quatre. Els minuts de descompte van ser molt i molt emocionants, amb un Piera bolcat a l'àrea visitant i un Gelida creant clares ocasions a la contra. Finalment no va poder ser i el Piera va perdre un partit precisament per aquell tòpic  del futbol  que diu que els erros s'acaben pagant.
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Juanjo, Jordi Blanco, David, Jordi Martínez, Pau, Guillermo, Ferran, Ramon i Moisés. També : Johnnie, Pedro, Juanra, Fran i Víctor.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Hassane Kossiri, bé.Va mostrar targetes als pierencs Juanra, Guillermo i Jordi Blanco.