domingo, 12 de enero de 2020

CF VILADECAVALLS 7 VAE PIERA 2

UN PIERA BIPOLAR  TORNA  A FER DE LES SEVES
  • Després d'uns bons 45 minuts, el Piera llença el partit a la segona part.
  • Ni la mala actuació arbitral serveix d'excusa a una derrota merescuda.
Ja són  molts els partits que després d'una primera part més que acceptable el Piera acaba perdent el partit. També són molts -massa- els partits que el Piera ha acabat en golejada...tot i que també n'ha tingut que ha finalitzat amb la porteria a zero, o encaixant pocs gols. És aquesta bipolaritat de l'equip el que ens preocupa.
El Piera va començar el partit ben posicionat, controlant el joc i sense donar pràcticament cap opció a un rival a qui  costava crear ocasions. Al minut 8, una jugada de Jordi Martínez arrencant de mig camp per banda esquerra acaba amb una passada a l'interior de l'àrea  a David...però el seu xut surt fora! El Viladecans dominava, però sense perill a l`'area i era el Piera qui tenia les ocasions més clares. Així, al mint 30, un xutàs de Ferran des de fora l'àrea és rebutjat a córner pel porter local en una aturada increïble que confirma perquè el Viladecavalls és el segon equip menys golejat de la categoria!  I del possible zero a un es va passar, dos minuts després, a l'u a zero: un xut que en principi no presentava massa perill es converteix en el primer gol per als locals.Incapaç de reaccionar, el Piera  va veure com, al minut 40, els locals marcaven el segon amb què s'arribà al descans. Veure-ho per creure-ho!
Només començar la segona part, una centrada de Ferran des de la dreta és rematada per Jordi Martínez de cap aconseguint un gol, que reduïa distàncies i feia entrar el Piera al partit. Però tres minuts després, en un clar fora de joc, el Viladecavalls marcava el tercer sense que servissin  de res les protestes pierenques al col·legiat . Aquest gol deixà molt tocat a un Piera que de seguida va rebre el quart que pràcticament sentenciava el partit. Tot i això, els pierencs buscaven un gol per somiar en la remuntada ...i l'ocasió la va tenir Jordi Martínez al minut 60 en un u contra u amb el porter, però aquest darrer va poder rebutjar el xut del davanter pierenc. En el temps que quedava, un Piera trencat i cansat va abaixar els braços i va rebre tres gols més en un espai de deu minuts. Amb gairebé el temps finalitzat , Ramon va marcar un bonic gol de vaselina, després d'una gran jugada col·lectiva d'un Piera  que va tenir un altre dissabte negre.
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Joan Gallego, Juanjo, Jordi Blanco, Andrés , Jordi martínez, Guillermo, David, Ferran, moisés i Ramon. També : Juanra, Lucas, Muski i Pau.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Alberto Morales Núñez, malament. Va perjudicar el Piera en dos fora de joc claríssims que van suposar dos gols locals. Tot i això, no es pot dir - ni de bon tros- que el Piera perdés per culpa de l'àrbitre.
 

No hay comentarios: