domingo, 22 de diciembre de 2019

VAE PIERA 2 UA HORTA 1

EL PIERA TANCA L'ANY AMB UNA IMPORTANT VICTÒRIA
  • El partit es va suspendre al mint 70 al quedar-se l'Horta amb set jugadors.
  • El PIera torna a guanyar després de tres jornades sense conèixer la victòria.
 
 
 
 
 
 
 Els tres punts contra l'Horta eren importants, sobretot  per poder sortir dels llocs baixos de la taula i mirar amunt amb optimisme.I davant seu tenia un equip que, tot i venir en quadre, era el sisè  classificat, en un camp on un jugador menys -s'ha comprovat moltes vegades- no és tan decisiu. Valorem aquesta victòria !
 
L'Horta es presentà al municipal de Piera només amb deu jugadors i ja de principi els pierencs  van ser els clars dominadors, però sense sort de cara a gol. Al minut 7, una centrada de Ferran és rematada per Jordi Martínez i un defensa treu de la mateixa ratlla de gol per enviar la pilota a córner  la que va ser la primera ocasió clara del partit. Al minut 20 una altra centrada de Ferran es passeja per davant de la porteria visitant sense que ningú hi posi el peu.Dos minuts més tard, un bon xut de Ramon és refusat pel porter quan ja es cantava el gol. L'Horta no inquietava gens la porteria pierenca i al minut 25, passada increïble de Juanjo a Ramon que el deixa sol davant del porter barceloní per a què marqui l'u a zero per als locals.El Piera va seguir atacant, però sense massa encert davant d'un rival que, a més de jugar amb 10 tenia jugadors lesionats. Al minut 36, un remat de cap de Jordi Martínez surt alt quan tothom veia ja el gol i dos minuts després és Andrés qui fa un centre xut que toca al travesser. I quan tot feia indicar que el Piera marcaria el segon, al minut 42, l'Horta , en un contracop, va marcar l'u a u amb què va acabar la primera meitat. En aquests moments l'equip feia poca estona que jugava amb nou  per lesió d'un jugador!
 
El partit es va suspendre al minut 70
Feia  tres partits que no es repetia la foto
La segona meitat va començar amb un Piera bolcat a l'àrea rival  buscant el gol que fes decantar el marcador. Així les coses, al minut, 52 un cop de cap de Jordi Martínez acaba amb la pilota refusada a córner des de la mateixa línia de gol. El córner el llança molt bé Pau per a què Jordi Martínez, anticipant-se al porter, marqui de cap el segon gol pierenc. Aquest gol va fer molt mal a un Horta que jugava en inferioritat, però que ho intentava en ràpides jugades per banda dreta...però sense cap resultat positiu.Al minut 60 Víctor pot marcar el tercer, però el seu cop de cap és refusat molt bé pel porter visitant. El mateix Víctor no arriba a una bona centrada de Jordi Martínez des de la  banda. El partit era un atac i gol fins que va arribar el minut 70 : falta ran d'àrea favorable al Piera, disconformitat d'algun jugador visitant que engega l'àrbitre a la merda, aquest que l'expulsa amb vermella directa i l'Horta que es quedava amb vuit! Va ser llavors quan  un jugador visitant es va veure incapaç de seguir jugant i l'àrbitre, donat que l'equip es quedava amb set i - reglament en mà- amb aquesta xifra no pot seguir el partit, va  suspendre l'encontre. Jugadors cap al vestidor, dos a un al marcador, desitjos de bones festes entre tots... i una victòria  importantíssima per un Piera necessitat de punts.
Juanjo llança una falta ... fora per poc!
 
ALINIACIÓ VAE PIERA : Fran, Andrés, Juanjo, Jordi Blanco, David, Jordi Martínez, Pau, Guillermo, Ferran, Moisés i Ramon. També : Pedro, Johnnie, Víctor i Joan Gallego.
 
ÀRBITRE:  Xiulà el Sr. Antonio Recio, bé. Mostrà merescudament la vermella directa a un jugador de l'Horta.

No hay comentarios: