domingo, 1 de diciembre de 2019

VAE PIERA 1 CF HOSTALETS 4

L'HOSTALETS S'ENDÚ EL DERBI
  • Un mal Piera deixa escapar tres punts més.
  • Derbi emocionant on tot es decidí els deu darrers minuts.





La derrota al derbi,a més de doldre per ser el rival que és, és important perquè trenca una ratxa de tres partits seguits sense perdre que havien tret l'equip de posicions complicades a la classificació.La jornada de descans vinent ha de servir per recuperar sensacions de cara al dur calendari de l'equip fins al final de la primera volta.
 

Va ser un partit  que va tenir tots els ingredients d'un derbi : poca qualitat futbolística, jugada polèmica, targetes, entrades dures... i molta emoció.
Víctor, al partit d'ahir
Només començar, als deu minuts, una passada de Víctor a Jordi Martínez acaba amb un xut d'aquest que surt fregant el pal. I del que hauria pogut estar l'un a zero es va passar al zero a un en la següent jugada: pilota sense perill per banda dreta de l'atac dels Hostalets acaba amb el davanter sol davant del porter a qui bat amb una bonica vaselina. La reacció pierenca va ser ràpida ja que al minut 16, una falta llançada per Andrés és rematada de cap per Ferran aconseguint l' empat a un. Tot i el gol, el Piera no trobava el seu lloc al camp, era incapaç de trenar més de dues passades seguides i inquietava poc  la segura defensa visitant. Els Hostalets, més intens , s'acostava amb perill a l'àrea local com  al  minut 23  amb un xut amb intenció que obliga el porter pierenc Fran a lluir-se en una gran intervenció. Tot i aquestes ocasions, el partit era dolent, amb dos equips a qui els costava molt crear alguna jugada interessant. La jugada polèmica del derbi - i que hauria pogut canviar-ne el signe -  va arribar al minut 25 quan Ferran és agafat per la samarreta pel seu marcador quan ja encarava porteria tot sol. Tot i reclamar la vermella, l'àrbitre només li mostrà la groga.Al minut 30, una falta amb què es pretenia centrar la pilota  a l'àrea del Piera es converteix en un xutà fort i sec que entra per tota l'escaire de la porteria local : era l'un a dos amb què finalitzà la primera part ja que, en el quart d'hora que quedava... res de res.
Andrés i Juanjo al derbi.
A las segona part, el Piera va sortir a remuntar el partit i això ho aprofità el rival per treure profit dels espais deixats. Així, al minut 60, l' Hostalets va tenir una claríssima ocasió de gol en una contra amb passada de la mort  des de la banda dreta i  xut final del davanter a boca de canó que el porter Fran pot treure amb el peu. El partit no era bo, però sí emocionant i qualsevol dels dos equips podia marcar. Ho va poder fer Jordi Martínez al minut 70, però el seu centre xut es va passejar per davant de la línia de gol de la porteria rival sense que hi pogués arribar ningú. Al mint 76 és Guillermo qui ho intenta, però el seu xut és aturat pel porter.El Piera volia, però no podia i l'Hostalets  - ben posicionat al camp - gestionava molt bé aquesta situació. I va arribar el minut 83 : contracop ràpid de l'Hostalets,  cessió del defensa al porter que estava sortint ...i gol en pròpia porta! Aquest gol va enfonsar els pierencs que, en el seu afany de retallar distàncies, haurien pogut sortir escaldats si els davanters visitants no haguessin fallat les ocasions clares que van tenir, alguna d'elles amb el porter pierenc Fran  com a gran protagonista. Al minut 94, amb un Piera bolcat a la porteria rival, l'Hostalets marcà el quart gol amb què acab'a un derbi que no passarà a la història pel seu bon futbol.

VAE PIERA : Fran, Turri, Juanjo, David, Andrés, Moisés, Pau, Guillermo, Ferran, Jordi Martínez i Víctor. També : Juanra, Lucas, Ramon i Jordi Blanco. 
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Abderraman, regular. Va mostrar  targetes grogues als pierencs Pau i David i vuit a jugadors visitants.

No hay comentarios: