domingo, 15 de diciembre de 2019

UE SANT PAU 7 VAE PIERA 3

RES A DIR
  • Les individualitats del Sant Pau destrossen el Piera.
  • Golejada en el darrer partit de Turri com a jugador pierenc.




Davant d'un equip que té dos jugadors de la qualitat tècnica i física dels que té el Sant Pau (un d'ells va marcar, tot sol,... cinc gols!) poca - o molt poca cosa- van poder fer un Piera que, sense fer un bon partit, no ho va fer tan malament com el resultat pot deixar veure.La diferència entre els dos equips només va ser aquesta.
 
Difícil es posen les coses quan, al camp del tercer classific, abans dels 10 minuts ja es porten dos gols en contra : al minut 6, una pèrdua de pilota al mig camp va deixar el davanter sol, davant del porter Alfredo per marcar el primer; tres minuts més tard un regal del defensa al davanter centre local va suposar el segon. Tot i això, els peirencs haurien pogut escurçar distàncies al minut 20 quan Ramon, sol davant del porter no encerta a marcar . El Sant Pau era qui dominava, amb dos jugadors que -ells sols- portaven de corcoll el mig camp i la defensa pierenca. Al minut 30, una falta directa clavada a l'escaire suposà el tercer gol local  i les ocasions de gol dels manresans se succeïren davant d'un Piera impotent, però que lluitava per tapar la ferida i evitar que es fes més gran. Al minut 35 el Sant Pau marcava el quart amb què s'arribà a la mitja part.
Només començar la segona part, al minut 58, el Piera va rebre el cinquè, però cinc minuts després Ferran marcava el primer gol pierenc després d'una bona assistència de Víctor. Als minuts 61 i 71 el Sant Pau marcà dos gols més...que van ser els darrers perquè van ser canviats els dos jugadors que marcaven diferències. Sense ells al camp, amb les forces anivellades, el Piera va crear moltes ocasions. La primera de Jordi Martínez amb una excel·lent vaselina que no entra per ben poc . Després van venir els gols: al minut 72 és Ramon qui bat el porter local d'un fort xut de fora l'àrea i al 88 Fran fa el tercer després d'una bona jugada personal. Finalment, derrota pierenca , però amb una  segona part on el resultat parcial va ser de tres a tres davant d'un dels equips que està cridat a ser-si la cosa no s'espatlla-un dels candidats als primers llocs de la classificació.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Turri, Juanjo, Jordi Blanco, Andrés, Ferran, Lucas, David, Moisés, Jordi Martínez i Ramon. També : Miquel, Víctor, Joan Gallego, Guillermo i Fran.

ÀRBITRE : xiulà el Sr. Cachero, molt bé, sense problemes, donat el bon comportament dels dos equips.
 
 

No hay comentarios: