domingo, 13 de octubre de 2019

VAE PIERA 4 CF BARCELONETA 6

EL PIERA ENCARA NO SAP GUANYAR A CASA
  • Al minut 72, amb 4 a 5 al marcador, l`àrbitre no va xiular un clar penal que hauria suposat l'expulsió del porter visitant.
  • Un Piera amb moltes baixes competeix bé davant d'un equip que es mostrà superior.

El Piera encara no ha guanyat al municipal de Piera en el que portem de temporada. Els punts que té els ha fet amb dues victòries a camp contrari, al camp del Masquefa i al camp de la Penya Blanc i Blava de Sant Feliu.És veritat que ha jugat contra bons equips  i  que l'equip té moltes baixes, però una victòria a Piera aniria molt bé.

Abans del partit es va guardar un minut de silenci per la mort molt sentida de  dues persones: l'esposa d'un exjugador del Club i  de qui  en  va ser el primer entrenador, el Miquel Moreno.
El  partit va començar bé per als pierencs quan al minut 6 una centrada de David és rematada per Jordi Martínez al segon pal on Ramon aprofita per marcar a porta buida el primer gol.Cinc minuts més tard, llançament de córner i Miquel remata al fons de la porteria visitant el segon. Tot i l'avantatge, era el Barceloneta qui dominava i qui, de mica en mica, es va anar fent amo del partit tot i que sense crear massa ocasions clares de perill. Al minut 34, un xutàs des de tres quarts de camp entra com una exhalació per l'escaire de la porteria d'Artur. Sense temps de reaccionar, al minut 40, els visitants van marcar , de volea, el gol de l'empat. I quan semblava que amb empat es marxaria al descans, al minut 44, el Barceloneta aconsegueix el tercer  després d'una bona jugada personal. En 10 minuts els pierencs havien passat de la glòria a l'infern.

Només començar la segona meitat, al minut 47, una gran aturada d'Artur deixa la pilota a peus del davanter visitant  que marca a plaer el quart gol. Encara tocats, al minut 55 una pèrdua de pilota acabarà amb el cinquè. En lloc d'enfonsar-se, el Piera es llançà endavant per intentar reduir distàncies. Al minut 59, un penal sobre Fran és transformat per Juanjo en el tres a cinc i al 64 jugada de Fran que se`n va fins la línia de fons, centra al segon pal per a què Jordi Martínez marqui el quatre a cinc. El Piera es veia capaç de remuntar el partit i ho hauria pogut fer si al minut 72 l'àrbitre no hagués tingut por de xiular un claríssim penal quan el porter visitant agafa descaradament David. El penal hauria suposat la segona groga al porter i, per tant, l'expulsió. Però davant de la sorpresa de propis i estranys ( sobretot del porter ) el col·legiat va deixar seguir el joc. Quan no va dubtar va ser, sis minuts més tard, al marcar un penal inexistent contra el Piera que va suposar el sisè gol visitant i la fi de les esperances  locals. Fins al final de partit, amb un Piera trencat, ocasions del Barceloneta que hauria pogut ampliar la diferència com en una jugada, al minut 85, on després d'una aturada excel·lent d'Artur rebutjant la pilota , els visitants van xutar tres cops seguits al pal : increïble !

ALINEACIÓ VAE PIERA : Artur, Joan Gallego, Juanjo, Jordi Blanco, Andrés, Miquel, Lucas moura, Jordi Martínez, David, Ramon i Fran. També: Víctor i Juanra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Abdelmanaim El Baghdady amb un arbitratge correcte fins al minut 72 quan no va assenyalar un clar penal a favor del Piera. Ell diu que no el va veure, però no ens el creiem. Va mostrar targetes grogues als pierencs  Juanjo, Jordi Martínez i Lucas Moura i a 4 jugadors visitants,