domingo, 6 de octubre de 2019

PBB SANT FELIU 1 VAE PIERA 2

EL PIERA GUANYA AMB UN GOL AL MINUT 91
  • Un golàs de Johnnie en temps de descompte dona tres punts d'or al Piera.
  • Victòria molt treballada en un partit molt seriós dels pierencs.
 
 
 
 
 
 
El Piera  va guanyar en un camp difícil, on només hi havia guanyat un cop en tota la seva història. I ho va fer merescudament i venint d'una dolorosa derrota, una trita golejada  la setmana passada a casa ...i amb els efectius molt justos. És per això que cal valorar molt aquests tres punts del municipal de Les Grasses. Molt.
 
Coneixedors  de les pròpies limitacions, amb molts gols en contra  i curt d'efectius, els pierencs van plantejar un partit molt conservador, amb una defensa contundent, un migcamp poblat i bregador i deixant només un jugador en punta.Així les coses, els primers minuts el domini va ser dels locals que portaven molts problemes amb passades entre línies que buscaven l'esquena dels defensors. Amb tot, la línia defensiva es va mostrar compacte i poques opcions van donar a uns davanters molt actius. Al minut 2 Artur envia a córner un xut enverinat i al  23 Ferran ha d'abandonar el terreny de joc lesionat, complicant encara més les coses a un Piera que només disposava de dos canvis. Al minut 25, un xut llunyà de la Penya s'estavella al travesser i deu minuts després , en la que va ser la millor ocasió local , Artur desvia a córner un xut que entrava. El Piera  estava fent bé el seu partit,  es defensava bé i només de xuts de lluny o en llançaments de córner els locals portaven una mica de perill. La línia de mitjos treballava d'allò més per evitar l'arribada de pilotes a la davantera i la creació de jugades de perill...però l'equip no arribava amb claredat a l'àrea rival.Però l'única vegada que hi va arribar en aquesta primera part va aconseguir marcar : assistència boníssima de Pau a Ramon qui es planta sol  davant del porter i aconsegueix el zero a un . Era el minut 40 i amb aquest resultat s'arribà al descans.
 
La segona part va començar malament per al Piera ja que al minut 52 els locals empataven el partit després d'un llançament de falta. El gol va crear dubtes  en un Piera que va tenir deu minuts de desconcert que li haurien pogut costar cars. Llavors, però, el Piera va decidir no conformar-se en aguantar l'empat i va anar a guanyar el partit :  va jugar amb dues puntes clares amb l'objectiu d'aconseguir un gol.I a partir d'aquí l'equip va tenir claríssimes ocasions de gol. Al minut 60, una jugada per banda de Jordi Martínez acaba amb una centrada a Ramon qui no encerta en el xut final quan ja es cantava el gol. El partit era entretingut, amb dos equips que buscaven el gol que els donés la victòria. La Penya ho intentava amb xuts de lluny i pilotes penjades a l'àrea i els pierencs sortint molt bé al contracop. Al minut 78 els locals van tenir la millor ocasió, però el xut final va sortir fora per poc.La resposta del Piera va ser , al minut 83, una falta directa de Johnnie que obligà el porter local a lluir-se enviant la pilota a córner. Dos minuts més tard una altra clara ocasió pierenca acaba a les mans del porter santfeliuenc. Estava clar que qui marqués s'emportaria els tres punts. I aquest va ser el Piera : minut 91, Johnnie rep la pilota en línia de mitjos i  encara porteria sortejant tots els adversaris que es troba al seu pas i que intenten desequilibrar-lo sense èxit, arriba davant del porter i el bat amb un xut amb cama esquerra, la seva bona.Va ser un autèntic golàs que va desfermar l'alegria tant al camp com a la banqueta , no només pel que representava sinó pel gol en ell mateix.En els minuts de descompte que donà l'àrbitre, el marcador ja no es va moure i el Piera va obtenir una victòria merescuda set anys després.

ALINEACIÓ VAE PIERA : Artur, Lucas, Pedro, Juanjo, David, Andrés, Jordi Martínez, Johnnie, Pau, Ferran i Ramon. També : Guillermo i Miquel.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Elicinio López , molt bé . Mostrà  targetes grogues als pierencs Ramon i Jordi Martínez.

No hay comentarios: