domingo, 20 de octubre de 2019

CF MOLINS DE REI 3 VAE PIERA 3

EL PIERA PAGA MOLT CAR L'EMPAT
  • Decisions arbitrals polèmiques deixen el Piera amb 10 jugadors tota la segona part i amb 9 els deu minuts finals.
  • Els pierencs pateixen per empatar un partit que haurien pogut guanyar.





De poder guanyar es va passar a un empat  i dos jugadors expulsats que no podran jugar la setmana vinent.Deia un dels capitans de l'equip que cal corregir el tema de les targetes ja que, a part del que suposarà a final de temporada, l'equip perd jugadors en uns moments que no es va massa sobrat d'efectius.I per protestar!

Els primers  minuts del partit van ser frenètics ja que al minut 4 una falta llançada per Johnnie obligà el porter local a lluir-se i enviar la pilota a córner. Un minut després, Jordi Martínez està a punt de marcar, però el seu remat surt llepant el pal.La resposta del Molins arriba al minut 10 amb un xut que rebutja  Artur i el remat posterior s'estavella al pal. El partit era d'anada i tornada fins que al minut 17, un innocent penal a l`àrea del Piera suposà el primer gol local. La reacció pierenca no es fa esperar i una jugada personal de Jordi Martínez per banda esquerra acaba amb una vaselina al travesser. Al minut 35, el Molins aconsegueix el dos a zero després que el davanter aprofiti un refús del porter pierenc. Aquest gol no enfonsà el Piera i un minut després un xutàs de Ferran és enviat pel porter a córner en una gran intervenció. El córner el llança Johnnie per a què Ferran remati i aconsegueixi el primer gol pierenc. I cinc minuts després, també a la sortida d'un córner, Joan Gallego remata impecablement amb el cap i aconsegueix l'empat a dos. I llavors va arribar el minut 45 : pilota llarga a Jordi Martínez que al límit de l'àrea topa amb el porter quan sortia a la desesperada . Els dos jugadors discuteixen, l'àrbitre pel mig,  protestes diverses i finalment el davanter pierenc - incomprensiblement - és expulsat amb dobla groga per protestar. Va ser la darrera jugada de la primera meitat.
Així doncs, amb deu jugadors el Piera va haver d'afrontar la segona part . L'equip es tancà al darrera mirant d'aprofitar el contracop. En un d'aquests, al minut 47, es produeix una falta ran d'àrea que Juanjo transforma en gol de manera magistral. Amb avantatge al marcador, i amb inferioritat numèrica, l'equip deixà la iniciativa als locals que van posar setge a la porteria d'Artur. El Piera, però, es defensava bé i no deixava massa opcions clares de gol al Molins. La millor va ser al mint 65, però el porter pierenc va respondre amb una gran aturada quan la pilota entrava. Els minuts anaven passant amb un Piera segur al darrera , però sense opcions al davant. Al minut 80, però, el Molins empatà el partit amb un fort xut de fora l'àrea. A partir d'aquí les coses es van posar difícils per als pierencs i encara més quan, al minut 84, Ferran és expulsat amb dobla groga també per protestar una decisió arbitral.Els minut que quedaven fins al final, més els de descompte, van ser un atac i gol dels locals que ho intentaven amb xuts de lluny, entrant per bandes, buscant penals inexistents... En aquest temps de descompte, el Molins es quedà amb 10 jugadors per l'expulsió d'un jugador per doble groga.,...Finalment, però, l'àrbitre xiulà la fi del partit i el Piera s'emportà un punt molt valuós...i molt car també.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Juanjo , Jordi Blanco, David,  Joan Gallego, Johnnie, Pau, Ferran, Jordi Martínez i Ramon.També : Guillermo, Víctor, Turri, Pedro i Muski.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Daniel Lorenzo Henares, regular :col·legiat molt permissiu amb el joc dur, però inflexible en les protestes. Mostrà targetes grogues als pierencs Pau, Ramon i Muski. Expulsà per doble groga els també pierencs Jordi Matínez i Ferran. Per part del Molins mostrà 4 targetes grogues i expulsà un jugador per doble amonestació.
 

No hay comentarios: