domingo, 29 de septiembre de 2019

VAE PIERA 3 ATLÈTIC INCRESA 8

EL PIERA MOSTRA TOTES LES SEVES MANCANCES
  • Amb tres gols rebuts en set minuts, els pierencs llencen el partit a la primera part.
  • Els errors castiguen un Piera  molt tou en defensa.

Ja és la segona golejada en el que portem de Campionat...i aquesta vegada a casa .Alguna cosa no s'està fent massa bé quan l'equip porta una mitjana de cinc gols en contra per partit. Cal fer autocrítica i mirar de trobar una solució aviat si no es volen passar angoixes al final de temporada.

La primera mitja hora de partit no feia presagiar  per res el resultat final . al minut 7 una bona jugada col·lectiva del Piera acaba amb un xut  de Ferran que surt llepant el pal.Cinc minuts després és l'Atlètic qui envia un xut al pal després d'una pèrdua de pilota pierenca. Al minut 18 és David qui  posa a prova el porter visitant en una clara ocasió de gol...i dos minuts després els visitants marquen el seu primer gol després d'un llançament de falta espectacular. El Piera reaccionà i al minut 30 Johnnie empatava el partit després de rematar una centrada des de la dreta. El partit era entretingut, amb domini altern fins que en 7 minuts, els que van del minut 38 al minut 44, el Piera encaixà tres gols en un clar exemple de falta de concentració barrejada amb greus errors puntuals. Sense arribar a pair-ho ni entendre-ho , els pierencs van marxar al vestidor amb un 1 a 4 advers!

Només començar la segona meitat, al minut 47, una altra badada  feia pujar el cinquè gol de l'Atlètic al marcador.. Els pierencs, tocats en l'orgull , van intentar reduir distàncies i Jordi Martínez, al minut 63, marcava el seu primer gol en l'actual campionat culminant una bona jugada personal.Els Piera va passar a jugar amb 3 defenses i van disposar de bones ocasions per a marcar : al minut 66 la té Ramon i al 73 Jordi Martínez, però  el porter aturà els dos xuts. Al  minut 75 David marca el tercer de penal i el Piera entra al partit i encara ho semblava més quan Moisés marcà el quart que és ben anul·lat per fora de joc. Tot va acabar,però,  al minut 80 quan l'Atlètic marcà el sisè en una contra. Els minuts que restaven fins al final, amb un  Piera entregat, només van servir per a què els visitants marquessin dos gols més que situaven un dolorós tres a vuit al marcador.

ALINIACIÓ VAE PIERA :Artur, Andrés, Pedro, Joan Gallego, Lucas Moura, Ferran, Pau, David, Johnnie, Jordi Martínez i Ramon. També : Muski, Guillermo, Moisés i Turri.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Antonio Recio, bé. Mostrà targetes grogues als pierencs Lucas Moura, Turri, Pau i Ramon.