domingo, 22 de septiembre de 2019

FC MASQUEFA 1 VAE PIERA 2

EL PIERA S'EMPORTA EL DERBI
  • Primera victòria pierenca del campionat en un camp sempre difícil.
  •  El Piera s'emporta els tres punts en un derbi intens i  molt igualat.
 

Feia falta una victòria després d'un inici de Campionat no massa bo. Però més enllà de la victòria i que  era un derbi contra el Masquefa, cal valorar molt el fet que l'equip ha encaixat  un gol...i de penal i que el rival pràcticament no ha tingut cap ocasió clara i el porter pierenc  ha estat un espectador més. Venint d'on venim...

 
La primera meitat va començar amb dos equips respectant-se molt, sense massa futbol, amb un Masquefa que li costava molt trenar jugades i crear perill i un Piera molt ben assentat, sense donar cap opció al rival, però sense crear tampoc cap ocasió de gol. Els masquefins ho intentaven amb xuts  - pocs - de lluny, però que sortien molt desviats i el Piera en unes contres que gairebé sempre quedaven en no res. La millor ocasió la va tenir Fran quan, després de rebre una gran passada a l'espai de Muski, no va saber culminar la jugada amb un gol que ja es cantava.Amb empat a zero s'arribà a la mitja part.
 
Només començar la segona part, al minut 57, Juanjo es va retirar lesionat i el Piera va haver de refer les línies. Encara en aquesta tessitura, al minut 60, el Masquefa va tenir l'ocasió més clara del partit, però el xut del davanter va sortir fora per poc. La rèplica del Piera la va donar Ramon al minut 66 amb un xut intencionat que surt fora.I dos minuts més tard,al minut 68 , en una jugada desafortunada, el Masquefa es va marcar un gol en pròpia porteria. I encara no s'havia recuperat que, al minut 68, en un contracop, una assistència de Ramon a Fran dins l'àrea acaba amb un xut dur i creuat d'aquest darrer que fa pujar el segon gol al marcador. A partir d'aquí el partit es va trencar amb un Masquefa que buscava retallar distàncies i un Piera, ben tancat al darrera, que ara sí feia mal a la contra.Així les coses, al minut 75, el Masquefa escurça distàncies gràcies a un penal ben assenyalat i posa nervis a un Piera que semblava tenir el partit controlat. El Masquefa, però, seguia sense crear perill, limitant-se a penjar pilotes a l`àrea i buscar ocasions a pilota aturada. És en aquesta fase del partit quan els pierencs van disposar de les millors ocasions : la primera la va tenir Ramon al minut 81, però el seu xut surt alt; la segona la va tenir Ferran en un cop de cap que surt a fora després de rebre una bona centrada de Turri ; la darrera - la més clara - va ser de Lucas Moura, però el porter li va endevinar la intenció quan li va voler  picar la pilota per sobre. En els minuts de descompte el Masquefa es bolcà a l'àrea del Piera - van arribar a llançar tres córners seguits - , però la defensa pierenca va estar, ahir, a un gran nivell i no va donar cap opció a un rival que ho va intentar fins a l'últim segon. Finalment, i demanant l'hora, els primers punts de la temporada van marxar cap a Piera.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Turri, Juan Gallego, Juanjo, David, Johnnie, Pau, Jordi Martínez, Ferran, Muski i Fran. També : Lucas Moura, Andrés, Moisés, Ramon i Pedro.

ÀRBITRE  : Xiulà el Sr. Hassan Kossiri, molt bé ...tot i que podríem no estar d'acord amb  el criteri a l'hora de mostrar targetes. Va ensenyar

cartolina groga als pierencs : Johnnie, Fran, Lucas Moura i Ramon.
 

No hay comentarios: