sábado, 22 de junio de 2019

SOPAR FINAL DE TEMPORADA



El dissabte dia 15 de juny, en el marc incomparable del restaurant Barceló Golf, va tenir lloc el tradicional Sopar de Final de Temporada dels Veterans de l'AE Piera que tanca oficialment la temporada 2018-2019,una temporada difícil, complicada, amb una molt bona primera volta i  una segona que, degut a les lesions, no ha estat tot el bona que s'esperava.
Al sopar van assistir-hi quasi la totalitat de la plantilla amb les seves parelles, membres la Junta Directiva i també el president de l'AE Piera, Sr. Alfredo Eirín i esposa. 
Per part de l'Ajuntament de Piera cal destacar la presència de l'alcalde, el Sr. Jordi Madrid, qui tot just feia poques hores que havia estat escollit. També assistí al sopar la sra. Maite Guzmán, exregidora d'esports del mateix Ajuntament a qui es va convidar per tot el que la seva regidoria ha fet pel club al llarg de tots aquests anys en què ella n'ha estat al capdavant.
 A l'hora del cafè, tant la sra. Maite Guzmán com  el Sr. Jordi Madrid van dirigir unes breus paraules als assistents i, en nom del consistori, entregaren una placa al Club per la bona tasca feta al llarg de la temporada.
A l'hora de l'entrega de trofeus, el central Juan Gallego va rebre el trofeu al jugador més regular i el davanter Jordi Martínez el de màxim golejador, tot i que no el va poder recollir per trobar-se absent.

Un cop acabat el sopar, la festa va continuar amb música i massa copes fins ben entrada la matinada en un ambient distès de companyonia i bon rotlle que ja va sent la tònica habitual d'aquest club.
Després d'un merescut descans estival el Club remprendrà la competició oficial el proper 7 de setembre.Abans, però, el dia 31 d'agost tindrà lloc el clàssic de finals d'estiu : el Trofeu Vila de Piera de Veterans.
  Fins aleshores... bon estiu a tothom!!!

No hay comentarios: